Reuters
StoryEditor

Hviezdou Zlatých glóbusov sa stala neznáma dievčina. Ovládla médiá aj sociálne siete

08.01.2019, 15:05
"Bola to stratégia," povedala dievčina.

Na 76. ročníku udeľovania Zlatých glóbusov sa v nedeľu večer v Los Angeles zúčastnilo obrovské množstvo hviezd strieborného plátna aj ostatných celebrít. Najväčšou hviezdou večera je však podľa ohlasov na sociálnych sieťach niekto úplne iný, uvádzajú Lidovky.

Mladé dievča pracujúce ako hosteska s táckou s vodou sa dostala na fotky s hviezdami svetového kalibru a spôsobila rozruch. Mladá brunetka mala na sebe modré šaty a v ruke držala tácku s vodou značky Fiji určenú pre hostí.

Podľa značky vody dostala aj svoju novú prezývku "Fiji water girl" alebo "Dievča s vodou Fiji" a internetový svet ju rýchlo zaznamenal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

And the award for Best Supporting Actress in Every Picture goes to... #FIJIwatergirl

Príspevok, ktorý zdieľa FIJI Water (@fijiwater),

Ako sa na fotografie dostala? Vždy, keď nejaký z hercov či filmových tvorcov a ich partnerov pózoval pre objektívmi reportérov, "Fiji water girl" sa vtipným spôsobom "strčila" do záberu. Nenápadne sa postavila blízko a s úsmevom zapózovala tiež.

Na internete už vzniklo mnoho rôznych obrázkových paródií, takže sa dá ťažko spoznať, kde dievča naozaj bolo a kam ju doplnili internetoví vtipkári.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Going for a long run? Maybe with a couple stairs at the end? Make sure to bring some FIJI Water along. #FIJIWaterGirl

Príspevok, ktorý zdieľa FIJI Water (@fijiwater),

Pretože sú sociálne siete prakticky všemocné, netrvalo príliš dlho, než bola záhadná neznáma odhalená. Išlo o americkú modelku Kelleth Cluthbertovú, ktorá sa niekoľkými snímkami stala hviezdou.

Na Instagrame jej vzrástol počet sledujúcich o viac ako sto tisíc za jediný deň a v utorok dopoludnia mala 160-tisíc fanúšikov. Okamžite absolvovala rozhovor pre Los Angeles Times a ešte v pondelok večer ju čakalo vystúpenie v populárnej talk show moderátora Jamesa Cordena. Jej kariéra sa zrejme naštartovala a podľa samotnej Kelleth to nebola vôbec náhoda.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Does this count as a @j_corden photobomb? Tune in tonight!

Príspevok, ktorý zdieľa Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert),

"Bola to stratégia, musíte sa nastaviť v správnom uhle. Aj tak som nečakala, že budem na toľkých fotkách. Už keď som v priebehu večera počas prestávky volala matke, tak sa smiala a hovorila, že je zo mňa internetová hviezda," povedala Cluthbertová. Spokojní sú určite aj v sídle spoločnosti Fiji, ktorej vodu mala Kelleth na tácke.

"Sme radi, že sa toľko hovorí o našej vode. Pozrite sa za seba, možno "Fiji water girl" stojí priamo za vami," napísala spoločnosť na svoj Twitter. Následne potom udelili Kelleth cenu za "najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe na každej fotografii" a pomohli tak odhaliť jej identitu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? Digitals

Príspevok, ktorý zdieľa Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert),

"Som rada, že som sa mohla stať prvou hviezdou sociálnych sietí v roku 2019. Dobre som sa pobavila," uzatvára modelka.

01 - Modified: 2024-04-23 22:00:00 - Feat.: - Title: Ťažké časy v paláci: Čo vieme o skutočnom zákulisií ochorenia kráľa Karol III. a princeznej Kate? 02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 03 - Modified: 2024-04-18 22:00:00 - Feat.: - Title: O feminizme, inceloch a strachu: Muži strácajú pôdu pod nohami, necítia sa dobre, sú osamelí, nepochopení 04 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Sociologička: Mám strach, že smerujeme k autokracii. Červená kontrolka bliká, politické signály sú varovné 05 - Modified: 2024-04-03 12:27:17 - Feat.: - Title: Stovky umelcov z oblasti hudby vyzvali na ochranu pred AI: Varujú pred útokom na ľudskú tvorivosť
menuLevel = 2, menuRoute = style/osobnosti, menuAlias = osobnosti, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 18:37