Český spevák Karel Gott s manželkou Ivanou.TASR/Bohdan Kopčák
StoryEditor

Karel Gott otvorene skritizoval médiá: ide o pomstu a tento útok je neúnosný. Kontaktoval som právnikov

14.12.2017, 23:01
Autor:
ipip
Český slávik, Karel Gott sa bráni. Voči novinárom podnikol opatrenia.

Karel Gott už dlhší čas čelí zo strany českých aj niektorých slovenských bulvárnych médií článkom, v ktorých ho obviňujú nielen z nevery. V poslednej dobe ale začali médiami kolovať aj správy o blokovaní spevákových hovorov.

Články tvrdili, že mu kontakty v mobilnom telefóne údajne blokuje jeho žena Ivana. Niekoľkonásobný český slávik sa v poslednom príspevku dôrazne ohradil voči všetkým špekuláciám a na sociálnej sieti sa vyjadril, že celú vec postupuje právnikom.

V atakoch bulvárnych médií má ísť už aj o psychické útoky na jeho rodinu, ktoré vníma ako dôsledok celej kampane:

Moji milí priaznivci, nie je časté, aby som cez Facebook dával vyhlásenia k článkom niektorých bulvárnych médií. Keďže sa ale v posledných dňoch objavujú v denníkoch Blesk a AHA poškodzujúce a urážlivé články, ktoré sa týkajú priameho aj nepriameho napádania mojej ženy Ivany, že ma údajne odstrihla od priateľov a blokuje mi v mobilnom telefóne kontakty, napríklad dcéru Dominiku alebo bývalého vodiča Oldu Havránka, musím reagovať.

Už raz som povedal, že v čase onkologického ochorenia a liečby som to bol ja, kto si často doma a najmä v nemocnici, vypínal telefón. Keď mi ale niekto poslal SMS alebo som videl zmeškané hovory, dotyčným som, podľa vlastného uváženia a zdravotného stavu, volal späť.

Nikto z môjho okolia sa nesťažoval, že by ho niekto v mojom telefóne blokoval! Ak so mnou ktokoľvek potreboval hovoriť, vedel, že môže kedykoľvek volať aj Ivane, ktorá mi odkaz vždy vybavila.

Moja rodina, príbuzní a najbližší priatelia mali zakaždým mojej nové telefónne číslo medzi prvými. Preto sa musím jasne ohradiť proti tvrdeniam niektorých bulvárnych médií, že sú niektoré kontakty v mojom telefóne zablokované.

Som svojprávny človek, ktorý o svojom živote rozhoduje sám a sám určujem, komu dám svoje telefónne číslo. Preto nepripustím, aby dvaja kľúčoví redaktori denníka Blesk, Michaela Remešová a Luboš Procházka, ktorí sú pod článkami posledných dní podpísaní, ďalej cielene a lživo útočili na moju ženu, teda aj na mňa.

Títo dvaja redaktori totiž boli v minulosti zvyknutí, že mi volali kedykoľvek sa im zachcelo, častokrát aj v neskorých nočných hodinách. Aj napriek tomu som sa im snažil vždy vyjsť v ústrety a zodpovedal som ich otázky.

Keď to však prekročilo únosnú hranicu, zmenil som si telefónne číslo a oslovil som Anetu Stolzovú, aby sa ujala všetkej komunikácie s novinármi. Preto konania spomínaných redaktorov v posledných mesiacoch vnímam ako útok a trúfam si povedať aj pomstu za to, že už s nimi nekomunikuje napriamo, ale prostredníctvom svojej tlačovej hovorkyne.

Vzhľadom k tomu, že je situácia už neúnosná, navyše s psychickým dopadom na celú moju rodinu, vrátane neplnoletých dcér, odovzdal som tieto umelo vytvorené mediálne kauzy svojmu právnemu zástupcovi.

01 - Modified: 2017-11-10 20:28:03 - Feat.: 0 - Title: Karel Gott o kríze spoločnosti: beh sveta riadia iIlumináti, tvrdil spevák pred rokmi 02 - Modified: 2017-11-29 11:40:00 - Feat.: 0 - Title: Kabát vracia Českého slávika. O kontroverzné sčítanie hlasov sa zaujíma aj Karel Gott
01 - Modified: 2024-04-23 22:00:00 - Feat.: - Title: Ťažké časy v paláci: Čo vieme o skutočnom zákulisií ochorenia kráľa Karol III. a princeznej Kate? 02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 03 - Modified: 2024-04-18 22:00:00 - Feat.: - Title: O feminizme, inceloch a strachu: Muži strácajú pôdu pod nohami, necítia sa dobre, sú osamelí, nepochopení 04 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Sociologička: Mám strach, že smerujeme k autokracii. Červená kontrolka bliká, politické signály sú varovné 05 - Modified: 2024-04-03 12:27:17 - Feat.: - Title: Stovky umelcov z oblasti hudby vyzvali na ochranu pred AI: Varujú pred útokom na ľudskú tvorivosť
menuLevel = 2, menuRoute = style/osobnosti, menuAlias = osobnosti, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 12:07