Netflix
StoryEditor

Netflix vstúpil do gamerského sveta. Hry sú dostupné aj na Slovensku, takto sa k nim dostaneš

Miroslav Kamody03.11.2021., 10:30h
Priprav sa na interaktívny návrat do sveta obľúbených projektov z dielne platformy Netflix. Skvelé hry si môžeš na svojom telefóne zahrať už dnes.
Lajkuj Brainee.sk na

Informácie o tom, že Netflix sa chystá vstúpiť do herného sveta, kolovali už niekoľko týždňov. Dnes sa však stali realitou. „Milujeme hry, či už fyzické (Floor Is Lava), hry mysle (The Circle) alebo Squid Game. A radi zabávame našich členov. To je dôvod, prečo sme nadšení, že môžeme urobiť prvý krok k uvedeniu mobilných hier Netflixu do sveta,” oznámila spoločnosť.

Zahrať si môžeš päticu hier - Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games) a Teeter Up (Frosty Pop). Skvelou správou je, že sú dostupné aj na Slovensku.

brainee

​Problém však je, že na rozdiel od propagačných fotografií sa lišta s hrami v aplikácii Netflixu zatiaľ nezobrazuje. Môže to byť spôsobené tým, že mobil, na ktorom sme ich hrali, má platformu lokalizovanú do češtiny. Ani to ti však nezabráni stiahnuť si hry do telefónu priamo cez Google Play.

brainee

​Koniec koncov, aj keby sa v aplikácii nachádza lišta s hrami, po kliknutí na hru by ťa automaticky presmerovalo do obchodu s aplikáciami, kde by si si ju musel stiahnuť. Takto je to o niečo pracnejšie, no aspoň si môžeš naplno vychutnať nálož hier už dnes. Obrovskou výhodou tiež je, že všetky hry budú následne dostupné offline. 

brainee

​​Jediné, čo budeš potrebovať, je predplatné Netflixu. Nemusíš sa báť žiadnych reklám, ďalších poplatkov či nákupov v aplikácii. To je obrovské plus, hlavne keď sú dnes už iné bezplatné hry zahltené vyskakovacími oknami. Toto všetko platí pre mobily a tablety s Androidom, majitelia produktov od Applu budú musieť ešte nejaký čas počkať.

brainee

​My sme si už stihli zahrať Stranger Things: 1984 a Stranger Things 3: The Game. Musíme povedať, že ide o obrovskú namotávku s poriadnym retro arkádovým nádychom, ktoré pravdepodobne nebudeš vedieť len tak prestať hrať. Hry nám automaticky hodilo do češtiny, čo ocenia aj tí, ktorým angličtina robí problémy.

Pätica hier však rozhodne nebude jedná: „Sme v začiatkoch vytvárania skvelého herného zážitku a sme nadšení, že vás môžeme vziať na túto cestu s nami.” Postupne teda budú pribúdať ďalšie, aby si každý našiel svoju obľúbenú.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 18:02