Čo ponúkne Disney+ v januári?
StoryEditor

Disney+ prinesie v januári nové Star Wars aj skvelé dokumenty

27.12.2022, 16:24

Streamovacia platforma bude od nového roku lákať hlavne na svoj top produkt - The Bad Batch.

 

Už 4. januára sa môžeme tešiť na novú sériu Star Wars: The Bad Batch, ktorá sa začína mesiace po udalostiach na Kamino. Naši hrdinovia pokračujú v ceste Impériom po tom, ako padla Republika a stretávajú priateľov aj nepriateľov, starých aj nových. Jednotlivé misie ich opäť zavedú na neznáme a nebezpečné miesta.

Pre všetkých nadšencov histórie prinesie Disney+ úplnú chuťovku. Stratené poklady Egypta sa v ten istý deň dočkajú štvrtej série. Opäť môžeme sledovať pri práci medzinárodný tím egyptológov, ktorí odkrývajú jedno z najbohatších území starovekej archeológie, Údolie kráľov. Bojujúc s horúčavou a nehostinným terénom pátrajú títo moderní bádatelia po tajomstvách, ktoré majú tendenciu prepísať dejny našej histórie tak, ako ich poznáme.

11. januára nahliadneme do sveta surfingu v dokumentárnej sérii Chasing Waves, ktorá mapuje surfovú scénu v Japonsku a jej dopad na globálnu kultúru surfingu. S príchodom tohto zaujímavého športu na Olympiádu v Tokiu sa veľa veci postupne mení. Sledujeme jednotlivé životy atlétov, ich sny a strasti. Tento dokument postupne odkrýva mozaiku aj života v Japonsku a ilustruje, čo všetko musí človek obetovať, aby uspel na medzinárodnej úrovni.

27. januára si táto streamovacia platforma pridá do svojho portfólia dokumentárnu sériu Challenger Disaster: Lost Tapes mapujúcu nehodu tohto raketoplánu, pri ktorej zahynula celá posádka. Ako už napovedá názov, uvidíme nové neodvysielané zábery a dozvieme sa ďalšie informácie o tragédii, ktorá otriasla americkou spoločnosťou.

Z už odpremérovaných seriálov sa môžeme tešiť na ďalšie časti klasík Willow a Lovci pokladov.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 14:41