archív
StoryEditor

Digital PIE vyhlásil digitálne kampane uplynulého roka. Titul najúspešnejšej agentúry obhájilo THIS IS LOCCO

01.04.2022, 22:00
Autor:
(pš)(pš)
Špeciálne ocenenie za prínos v digitálnom marketingu putuje Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy.

Digital PIE je súťaž digitálneho marketingu, ktorá vyhlasuje najlepšie práce v online marketingu. Z 38 prác v užšom výbere porota odovzdala v tomto ročníku 16 ocenení Digital PIE v štyroch kategóriách: Performance, Idea, Execution a Digital Media Solution. Cenu najúspešnejšej agentúry obhájilo THIS IS LOCCO. Porota udelila špeciálne ocenenie za prínos v digitálnom marketingu Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy a titul Digital Rising Stars si odniesla agentúra Kraut.
Medzi najlepšie digitálne práce uplynulého roka sa dostali práce pre O2 Slovakia, Kaufland Slovensko, Baliarne obchodu Poprad, ZSE, STALHMANN.sk, Dôveru, finGO.sk, Delikanti, Slovenskú sporiteľňu, Depaul Slovensko, Košice Región Turizmus, Slido, Tatra banku a ďalších. Pozrite sa, ktoré to sú.

Digital PIE v kategórii Performance získali práce:

 Digital PIE v kategórii Idea získali práce:

 Digital PIE v kategórii Execution získali práce:

 Digital PIE v kategórii Digital Media Solution získali práce:

Porota Digital PIE pravidelne vyhlasuje tri najúspešnejšie malé agentúry Digital Rising Stars, v tomto roku sa ním stali v tomto poradí Kraut, Kreatívna dvojica, treťou je MANAGINO.

Špeciálne ocenenie za výnimočný prínos v digitálnom marketingu Digital Special Award získal Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.

Ocenenie najúspešnejšej agentúry putovalo do agentúry THIS IS LOCCO, ktorá titul získala aj minulý rok. Za ňou, na druhej priečke sa umiestnil TRIAD a 3. miesto zaujala agentúra PS: Digital.

Prehľad prác, ktoré získali ocenenie NOMINEE (shortlist):

V kategórii Performance:

 V kategórii Idea:

V kategórii Execution:

 V kategórii Digital Media Solution:

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 05:52