StoryEditor

Silvia Belovičová

17.03.2010, 23:00
Hoci je právnička, ku konzervatívcom nepatrí. Má rada veselé oblečenie - aj preto by ste ju občas v piatok zazreli v žiarivo zelenom kostýme s čiernymi srdiečkami. Silvia Belovičová.

Čakali sme konvenčnú právničku. Na novú partnerku spoločnosti White&Case Silviu Belovičovú sa však takáto definícia jednoducho nehodí. Energická právnička s neprehliadnuteľnými červenými kučerami si totiž nerobí príliš ťažkú hlavu s klasickými módnymi pravidlami svojho stavu.

"Nedržím sa nejakých právnických noriem a určite sa neobliekam ako kolegyne v zahraničí, napríklad v Paríži alebo v Londýne,“ glosuje seba samú hneď na úvod. Pre doplňujúcu informáciu - tie právničky v Paríži vraj najčastejšie nosia pomerne konzervatívne puzdrové šaty, košele...

 DOTAZNÍK
KOZMETIKA
Parfum: Thierry Mugler: Angel Innocent
Šampón a kondicionér: Kérastase
Telová starostlivosť: Body Shop
Dekoratívna kozmetika: Dior, Chanel
OBLEČENIE
Biznis oblečenie:
bez preferencií
Oblečenie na voľný čas:
G-Star
Šport:
Adidas
Džínsy:
G-Star
Obuv:
pohodlná
DOPLNKY
Taška:
Furla
Hodinky:
Cartier
Šperky:
nenápadné
NÁPOJE
Nealko:
Virgin Mojito
Víno:
Dunaj
Pivo:
Kriek
Kokteil:
Gin Tonic
ELEKTRONIKA
Mobilný telefón:
Nokia
TV:
Samsung
PC:
Sony
Domáce spotrebiče:
energeticky úsporné
Autá:
pekné
OBĽÚBENÉ MIESTA
Kaviareň:
všade, kde varia dobrú kávu a fajčí sa tam
Reštaurácia:
San Marten
Ďalšie miesta:
Toskánsko a všetky, kde som s ľuďmi, s ktorými sa cítim príjemne

"Ak mám teda na sebe niečo strohejšie, tak sa to snažím doplniť aspoň veselou blúzkou,“ dodáva. "Ale niekedy, keď máme v práci tzv. casual fridays, oblečiem si aj niečo omnoho uletenejšie,“ pokračuje Belovičová.

To niečo uletenejšie nie je nič iné, ako krikľavo zelený kostýmček z dielne mladej slovenskej dizajnérky: na hrudi svietia dve čierne srdcia a postavičky, ktoré vyzerajú ako Danka a Janka.
"Všimla som si, že aj speváčka Zdenka Predná má taký, ale v opačnej farebnej kombinácii. Takže by sme mohli naozaj chodiť ako Danka a Janka,“ smeje sa na margo svojho obľúbeného kúska. Okrem toho medzi jej obľúbené outfity patrí najmä voľné oblečenie.

Priatelia ju vraj považujú za "shopoholičku“, ona sama to však až tak dramaticky nevidí.
"Nemám v nakupovaní nejakú veľkú vášeň. Väčšinou zvyknem nakupovať klasicky - v metropolách, v New Yorku, vo Viedni... Napríklad v New Yorku vo štvrtiach ako Soho, a, samozrejme - na Piatej Avenue,“ vymenúva nová partnerka White&Case a zároveň tvrdí, že dobre sa dá nakúpiť aj v Bratislave, klasicky v nákupných centrách.
"Rada si zájdem napríklad do Zary, tam si vždy niečo vyberiem.“

Zároveň priznáva, že má trochu problém s rozhodovaním, takže väčšinou si necháva poradiť - a niekedy to vraj skončí aj množstvom vecí v skrini, ktoré na seba napokon nikdy nedá.
"Môj typický newyorský nákupný deň vyzerá asi takto: káva - nakupovanie - obed - káva - nakupovanie - a večer mám už nohy zodraté po kolená, takže to len obvešaná taškami zakončím nejakou večerou,“ opisuje Belovičová.

Momentálne však zháňa niečo, čo sa len tak ľahko nekupuje - nový byt. A klasickú ženu v sebe nezaprie, keďže jedno z dôležitých kritérií je pre ňu úložný priestor.
"Pozerala som si jeden byt, ale keď mi ukázali skrine, tak tie by stačili akurát tak na moje topánky,“ dodáva so smiechom.

menuLevel = 2, menuRoute = style/moje-znacky, menuAlias = moje-znacky, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 10:13