StoryEditor

Veľký sprievodca rokom 2012 pre ženy

02.01.2012, 23:00
Školenia pre podnikateľky i veľtrhy krásy. Zostavili sme pre vás plán podujatí, ktoré by vo svojom kalendári mala mať zaznačené každá žena.

Okrem predsavzatí a plánov v práci vás v roku 2012 čaká aj mnoho zaujímavých podujatí. Pripravili sme výber z toho, čo by vás u nás aj v zahraničí mohlo zaujať.

Na veľtrhu nájdete všetko
Ak sa tento rok, ktorý, mimochodom, bude oplývať graficky zaujímavými dátumami, rozhodnete povedať áno vášmu vyvolenému, inšpirácia sa bude hodiť. Prvú príležitosť budete mať už v druhej polovici januára u susedov v Brne – máte tu možnosť vyhrať svadbu zadarmo. Už o dva týždne neskôr sa to zosvadbí aj u nás. Svadobný veľtrh v bratislavskej Inchebe bude začiatkom februára ako tradične prebiehať spolu s prvou tohtoročnou Interbeauty. Na svoje si tak prídu aj dámy, ktoré už majú svadobné radosti aj strasti za sebou (alebo na ne ešte len čakajú).
Krása a zdravé telo sa budú skloňovať aj na štvrtom ročník veľtrhu Wellness a Fitness koncom januára (19. – 22.) v Bratislave. Keď už budete v Inchebe, čo tak rovno si vybrať letnú dovolenku? Žiadny problém na podujatí ITF Slovakiatour, kde to najlepšie z cestovného ruchu predstavia domáci aj zahraniční vystavovatelia. Nezabudnite si tiež niečo dobré zobnúť na Danubius Gastro. V rovnakom termíne.

Móda aj semináre
No nielen veľtrhmi je človek živý. Inšpiráciu od najrenomovanejších návrhárov môžete tradične načerpať v svetových metropolách módy. Maratón fashion weekov sa začína už deviateho februára v New Yorku a postupne sa cez Londýn a Miláno presunie do Paríža. K veľkej štvorke sa v posledných rokoch s úspechom pridávajú Los Angeles a Tokio.
A čo tak trochu intelektuálnej potravy? V polovici marca (13. – 15.) sa v Abú Zabí uskutoční konferencia Ženy ako globálni lídri (Women as Global Leaders Conference). Téma je veľmi aktuálna – Vytváranie udržateľnej budúcnosti pre svet (Creating a Sustainable Future for the World). Diskutovať budú popredné dámy z najrôznejších oblastí. Skúste v tomto termíne zablúdiť na stránku konferencie – bude to podnetné čítanie.
Nové trendy v zdraví žien budú rozoberať napríklad konferencie Women´s Health v máji a v júli v New Yorku.
A na záver tip pre začínajúce živnostníčky. Tým by sa mohli hodiť akcie organizované v spolupráci s Enterprise Europe Network v rámci programu Strážni anjeli pre ženy podnikateľky. Začať môžete už v januári napríklad na bezplatných seminároch Začíname podnikať na vnútornom trhu EÚ (17. 1.) alebo Marketing a propagácia firmy (31. 1.)

01 - Modified: 2004-07-05 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: "V kríze je iba ČSSD"
menuLevel = 2, menuRoute = style/moderna-zena, menuAlias = moderna-zena, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
27. apríl 2024 04:20