StoryEditor

Zaujalo nás

20.12.2011, 23:00

Aj myškou sa dá odlíšiť
Zunovalo sa vám počítačové príslušenstvo v pochmúrnych tmavých farbách? Značka Canyon predstavila nový produktový rad limitovaných edícií. Každá zahŕňa tašku, batoh, potlač na notebook, myš a slúchadlá. Kolekcia X-RAY s tematikou röntgenových snímok vznikla v spolupráci s anglickým umelcom Hughom Turveym. Ďalšiu edíciu Stripes osviežujú pestré pásiky a téma Rising Sun je inšpirovaná Japonskom. Ozvláštnite si pracovný stôl.
Optická myš Canyon Stripes, cena: 7,95 eura, predáva asbis.sk; taška na notebook Canyon X-ray NB09X, cena: 18,45 eura, predáva Shark

Ryba, čo osvieži dych
Hoci to znie neuveriteľne, aj ryba môže osviežiť dych. Táto veselá a najmä praktická pomôcka zabezpečí, že pastu na zuby využijete do poslednej kvapky. Rybičku jednoducho nasuňte na koniec tuby a postupne otáčajte.
Vytláčač na tubu Koziol, cena za súpravu 2 ks: 11,34 eura, predáva Môj domov

Praskajúci prášok pre krásne ústa
Pery dostávajú v zime poriadne zabrať. Okrem klasického balzamu by ste im mali dopriať extra starostlivosť. Vyskúšajte novinku Pow Wow z kolekcie ručne vyrábanej kozmetiky Lush. Jemný píling s jedlým praskajúcim práškom obsahuje jojobový a argánový olej, ktoré pery upokoja a vyživia. Štipka kofeínového prášku zas zaručí, že zostanú svieže po celú noc. Navyše je vhodný aj pre vegánky.
Píling na pery Pow Wow Lush, cena: 9,90 eura, predáva lushcz.cz

Vždy uvarené perfektne
Toto múdre vajíčko zabezpečí, že tie skutočné sa uvaria presne podľa vašich predstáv. Či ich už máte radi na mäkko, na "hniličku" či na tvrdo. Presný časovač sa varí spolu s ostatnými a len čo dosiahne bielok aj žĺtok požadovanú tuhosť, BeepEgg zahrá príjemnú melódiu. Najlepšie je skladovať ho so skutočnými vajíčkami, aby mal rovnakú teplotu.
Časovač na varenie vajec BeepEgg, cena: 10,31 eura, predáva pixmania.sk

menuLevel = 2, menuRoute = style/moderna-zena, menuAlias = moderna-zena, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
18. apríl 2024 11:42