StoryEditor

Súťaž: vyhrajte lístky na zumba maratón s jej zakladateľom

18.04.2012, 13:01
Autor:
stlstl
O čo dnes hráme: O dva lístky do pražskej O2 arény, kde si môžete 2. júna zatancovať zumbu priamo s jej zakladateľom.




Stačí ak nám napíšetesprávnu odpoveď na otázku:
Koľko žien je spomedzi slovenských veľvyslancov?

Správnu odpoveď nájdete aj na portály style.hnonline.sk.
Odpovede posielajte na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

A o čo ide?

Nadšenci zdravého a aktívneho wellness štýlu sa v júni chystajú do Prahy. Po roku príde opäť do O2 arény rozhýbať kosti nadšencom v rytme zumby zakladateľ tohto svetového fenoménu Beto Perez.

Minulý rok sa zúčastnilo Corny WELLNESS MARATHON až 3 500 účastníkov. Tento rok je kvôli nevyhnutnému komfortu počet účastníkov limitovaný na 3 000.

„Vstupenky sú v predaji už od 1. marca. Odporúčam nenechať si nákup na poslednú chvíľu. Minulý rok sa nám totiž vypredali vstupenky už za prvý víkend,“ hovorí organizátor akcie, Michael Zima, prezident Wellness Club.

Na maratóne v organizačnom výbore zastupuje Slovensko vedúca súboru Latiniko Monika Valuchová: „Už 15 rokov vediem súbor latinsko-amerických tancov a teším sa, že sa aj Slovensko zapojilo do najväčšej aerobik, fitness a dance akcie v strednej Európe.“

Tep vám 2. júna 2012 zvýšia špičkoví lektori ako Roman Ondrášek, Lenka Velínská, Olga Šípková, Vladimír Valouch, ale aj charizmatický Alejandro Angulo, ktorý priletí až z Číny. Nie je to však len o zumbe.

„Pripravili sme sprievodné podujatia - workshopy a wellness výstavu výrobkov a služieb“, hovorí o pripravovanom programe organizátor Michael Zima a dodáva: „Máte sa naozaj na čo tešiť, lebo zumba rovnako ako wellness je fenomén dnešnej doby.“

menuLevel = 2, menuRoute = style/moderna-zena, menuAlias = moderna-zena, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 19:19