StoryEditor

Blíži sa leto. Chráňte svoju vôňu

24.04.2012, 11:30
Autor:
stlstl
Aby ste nemuseli tápať, v ďalšej časti pravidelného testu sme za vás vyskúšali antiperspirant dezodorant spreje.

Blíži sa leto, keď sa potenie a problémy s ním spojené stávajú ešte viac aktuálne. Na trhu sa objavilo niekoľko noviniek v deo ochrane. Vyskúšali sme pre vás päť antiperspiračných dezodoračných sprejov.


Dove gofresh

granátové jablko a citrónová verbena
Tento výrobok patrí k bežnejšie dostupným, stojí okolo 3 eur. Jeho veľkou výhodou oproti iným je určite jeho vôňa. Preto okrem kvalitnej ochrany sa cítite sviežejšia a voňavá ešte veľmi dlho po použití.
Po dobrom zaschnutí sa neobtiera.
Známka: 1

Nivea invisible
for black & white
Spĺňa to, čo sľubuje, nenecháva biele stopy ani žlté fľaky, treba však aplikovať z diaľky a nechať zaschnúť. Milovníci kvetinových a citrusových vôní však neocenia silnú tlmenú vôňu. Takisto, ako pri väčšine dezodorantov, sa neodporúča používať ho na podráždenú pokožku, rovnako však ako všetky neobsahuje alkohol.
Známka: 1-




Garnier mineral

Clean sensation anti-bacterial
Po minulom rade dezodorantov prichádza zlepšená kolekcia a cítiť to. Zo skúšaných bežne dostupnejších dezodorantov je asi najlepšou voľbou vo vzťahu cena – vôňa – kvalita. Čo sa týka jeho vône, je určite jednou z najpríjemnejších a najsviežejších.
Známka: 1



Vichy
Je to jeden z najdrahších dezodorantov, ocenia ho však tí, ktorým naozaj záleží na nepodráždenej a hebkej pokožke. Je možné aplikovať ho aj na oholenú pokožku, ktorá zostáva vláčna a jemná. Dostupný je stále v lekárňach, s typickou vôňou značky. Pre tých, ktorým ide o naozajstnú kvalitu a ochranu bez ohľadu na cenu, najlepšia voľba.
Známka: 1+



Eucerin
intenzívny antiperspirant sprej 91%
Výnimka medzi bežnými dezodorantami. Tento je pre extrémne potiacich sa ľudí, vydrží 72 hodín a nanáša sa výlučne večer. Ako upozorňujú aj na obale, je treba ho nechať dobre zaschnúť, pretože môže zanechať biele stopy. Na pokožke pôsobí trocha ťažšie a i keď chráni naozaj veľmi dobre, vôňa a sviežosť nie sú jeho prioritou. Aj cena je vyššia.
Známka: 2

menuLevel = 2, menuRoute = style/moderna-zena, menuAlias = moderna-zena, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 06:50