StoryEditor

Zaujalo nás

22.06.2011, 00:00

Ochrana pokožky zvnútra
Heliocare je vôbec prvý prostriedok, ktorý zabezpečuje ochranu pokožky zvnútra vo forme kapsúl. Chráni ju pred UVA i UVB žiarením. Praktické je, že nemusíte myslieť na natieranie každého centimetra tela, ako je cestička vo vlasoch či pery. Kapsule zároveň vďaka luteínu ochránia aj vaše oči. Cena za 30 kapsúl: 27,23 eura.

Emu olej
...je naozaj olej z emu hnedého. Tento čisto prírodný produkt obsahuje okrem iného aj ochranný faktor, vďaka čomu chráni pokožku pred slnkom. Pri opačnom extréme (studenej klimatizácii) zlepšuje schopnosť pokožky odolávať chladu. Zároveň má antibakteriálny, protizápalový a upokojujúci účinok. Cena 8,50 eura.

Krém a tyčinka v 1
Minimalizmus je späť! Stačí vám jeden prípravok, ktorý je opaľovacím krémom a tyčinkou zároveň. Je vhodný na celé telo, ale aj na citlivé miesta, ako je okolie očí, nos či pery. Ocenia ho najmä športovci a aktívni dovolenkári, ktorí svoj čas vedia využiť aj inak ako neustálym natieraním. Je odolný proti vode i potu. Cena 27,97 eura.

Aby vám bronz vydržal
Tento sprchovací gél po opaľovaní od Dermacolu obsahuje beta karotén, vďaka ktorému zintenzívňuje a predlžuje opálenie. Vonia vanilkou a kokosom. Cena 2,75 eura.

menuLevel = 2, menuRoute = style/moderna-zena, menuAlias = moderna-zena, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 13:33