StoryEditor

Za každé odloženie budíka... zaplatíte!

17.04.2012, 05:30
Zaujalo nás: v našej pravidelnej rubrike sme opäť pre vás vybrali štyri zaujímavé novinky.
Za každé odloženie budíka... zaplatíte!
... a umožní vám to vynález menom SnuzNLuz - Wifi Donation Alarm Clock. Vždy keď stlačíte slávny „snooze“ gombík, pošle toto zariadenie niekoľko eur na účet organizácie, ktorú si vopred naprogramujete. Samozrejme, musí ísť o organizáciu, ktorú neznášate, aby bol efekt budenia čo najlepší. Ak ste napríklad silný pravičiar, správne zvolené občianske združenie, na ktoré budete prispievať, sú mladí sociálni demokrati.
Kde: thinkgeek.com
Cena: 40 dolárov
  Literárny klub: Michal Havran a Maroš Hečko
Na pravidelnom štvrtkovom literárnom večeri predstavia autori Havran a Hečko svoju novú knihu Kandidát. Príbeh románu sa odohráva počas dvoch mesiacov kampane pred nekonkrétnymi prezidentskými voľbami v jednej konkrétnej krajine.
Kde: KC Dunaj, Bratislava
Vstup: zadarmo
Inšpirácia priamo vo vašom mobile
Aplikácia TED je vlastne databázou videí z konferencií TED, ktoré sú známe vďaka šíreniu zaujímavých myšlienok z oblasti Technology-Entertainment-Design. Priamo vo vašom mobile si môžete pozrieť prednášky osobnosti ako Bill Gates, Madeleine Albright, JK Rowlingová a mnoho iných. Databáza obsahuje niečo vyše 900 videí, z ktorých je viac ako 200 otitulkovaných do slovenského jazyka a niečo viac ako 280 do českého jazyka.
Kde: Android Market, Apple Store
Cena: zadarmo
  Ruža a perly. V telovom mlieku
Ďalšia vychytávka z kuchyne českej prírodnej kozmetiky Manufaktúra – zvláčňujúce telové mlieko s perlami, olejom z ruží, mandlí a makadamových orieškov a panthenolom je ideálne na suchú pokožku. Dostane vás najmä čistá, ľahká kvetinová vôňa s jemnými tónmi ruže a bielej ľalie.
Kde: manufakturask.com
Cena:12 eur
menuLevel = 2, menuRoute = style/moderna-zena, menuAlias = moderna-zena, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 19:18