StoryEditor

Desať tipov, ako zariadiť šatník snov. A ušetriť miesto

15.03.2013, 23:00
Autor:
stlstl
Vytvorte si praktický a prehľadný šatník. Stačí vám na to pár vychytávok.

Obdivujete obrázky krásnych šatníkov v časopisoch? Aj vy môžete mať podobný. Pozrite si desať praktických rád, ako ozvláštniť svoj šatník a ušetriť pri tom miesto.

1. Namontujte si vysúvaciu žehliacu dosku. Ušetrí vám to miesto i čas.

2. Tajomstvo sa skrýva v zrkadlách. Je to jeden zo základov krásneho šatníka, stavte na zrkadlo siahajúce od podlahy až ku stropu.

3. Doplňte doň malý stolík. Obliekať sa i nanášať mejkap v rovnakej miestnosti je luxus. Vložte do šatníka malý stolík s toaletnými potrebami, budete sa v ňom cítiť ako ozajstná filmová hviezda.

4. Topánková terapia. Priestor okolo dverí obstavajte plytkými policami, zmestí sa vám doň niekoľkonásobne viac topánok. 

5. Miesto na práčku a sušičku. Ak máte šatník dostatočne priestranný, doplňte ho o stojacu práčku a sušičku. Po vypratí tak môžete bielizeň jednoducho zavesiť na vyschnutie.

6. Menej je viac. Stavte na jednoliaty šatník s krásnymi dverami. Bude pôsobiť omnoho elegantnejšie.

7. Priestor na sedenie. Vrchnú časť skriniek pod oknom môžete ľahko využiť ako príjemný priestor na sedenie. Stačí k tomu jeden matrac a vankúš.

8. Poriadok v drobnostiach. Vyčleňte si jednu časť šatníka, kde budete mať prehľadne usporiadané kravaty, opasky a iné doplnky. Ráno vám to ušetrí mnoho času.

9. Stredový ostrovček. Poskytne vám ďalšie úložné miesto nielen vnútri, ale aj navrchu, kde si môžete položiť šperky či iné drobnosti.

10. Zmeňte luster. Jedným z najlacnejších a najefektnejších riešení pre vylepšenie akejkoľvek miestnosti je zmena lustra. Za pár sekúnd dodá priestoru nový šmrnc. 

Zdroj: www.forbes.com

 

menuLevel = 2, menuRoute = style/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 15:52