StoryEditor

Louboutin ponúka novinku. Pánske topánky s vaším tetovaním

27.03.2013, 07:54
Autor:
stlstl
Známy obuvník posunul šitie na mieru o stupeň vyššie. Topánky vyrobí podľa tetovania klienta.

Zákazníci hľadajú čoraz unikátnejšie a jedinečnejšie kúsky a luxusný trh sa najmä v čase krízy musí takýmto požiadavkám prispôsobovať. Svojským spôsobom sa k tomu postavil hviezdny obuvník Christian Louboutin, známy najmä vysokými lodičkami s charakteristickou červenou podrážkou. Svojim klientom ponúkol novú službu: ušitie topánok na mieru s motívom ich vlastného tetovania.

Dokáže tak vytvoriť skutočne jedinečné pánske topánky, ktoré bude klient vlastniť ako jediný na svete. A ako táto služba presne funguje? Stačí navštíviť jeden zo špeciálnych pánskych concept storov (nájdete ich v Paríži, New Yorku, Hong Kongu, Los Angeles a Londýne). Personál vaše tetovanie odfotí a pošle obrázok do Paríža, kde ho zhodnotí a schváli sám Christian Louboutin. Vašou úlohou je ešte vybrať si typ topánky, materiál, druh vyšívania, farbu a umiestnenie „tetovania“.

Parížsky tím následne bude pracovať na dizajne a neskôr pošle náčrty a materiály do Talianska a Indie, kde vašu personalizovanú topánku vyrobia. Ako už z tohto postupu vyplýva, na topánky si budete musieť nejaký ten piatok počkať. Od finálneho schválenia po doručenie objednávky uplynú približne tri mesiace.

Služba je dostupná aj pre ženy, ale len v limitovanom množstve topánok. „Ten nápad vznikol, keď som chcel kamarátovi vytvoriť darček, topánky podľa jeho tetovania,“ hovorí Louboutin. „Namiesto klasického šitia na mieru, ktoré ponúkajú ostatné značky, toto je môj moderný prístup k zákazkovému šitiu.“   

 

 

Zdroj: www.forbes.com

menuLevel = 2, menuRoute = style/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 14:39