StoryEditor

Desať vecí, ktoré nesmú chlapovi na jar chýbať

01.04.2013, 20:58
Autor:
stlstl
Jar je už doslova za dverami. Aj keď sa momentálne zdajú poriadne zabuchnuté, dočkáte sa.

Zatiaľ sa nechajte inšpirovať doplnením vášho šatníka a ďalších užitočných doplnkov.

DÁŽDNIK

Keď sa konečne zbavíme snehu, pripravte sa na dážď. Nechodievajte ako zmoknuté kura len preto, že sa vám nechce nosiť dáždnik. Nehovoriac o tom, že môžete miesto pod ním galantne ponúknuť moknúcej dáme. Vyberte si taký, ktorý odolá vetru.




SLNEČNÉ OKULIARE

S príchodom slnečných dní trávime čoraz viac času vonku. Každý správny chlap potrebuje slnečné okuliare, nielen preto, aby si ochránil oči, ale jednoducho preto, že v nich vyzerá dobre. Dajte si pozor na dostatočne vysoký UV filter a nebojte sa zainvestovať do kvality.





ĽAHKÝ BLEJZER

Je najvyšší čas odložiť zimný kabát. Jar si žiada nový zvršok a ľahké sako je ideálnou voľbou. Vyzerá rovnako dobre ku klasickým nohaviciam ako k džínsom. Okrem materiálu (mal by byť ľahký a vzdušný) si všímajte aj kvalitu vypracovania, prípadne si ho nechajte ušiť na mieru. Je to investícia, ktorá sa vyplatí.






NOVÝ SET GOLFOVÝCH PALÍC

Dosť bolo simulátorov, je načase vybehnúť na skutočný green a trošku si vylepšiť handicap. No a čo môže byť lepšou motiváciou, ako novučičké golfové náčinie. Starý set môžete predsa výhodne predať napríklad nejakému začiatočníkovi, aby sa na ňom zacvičil.

BICYKEL

Netvrďte, že vás už nenudia stacionárne bicykle vo fitku. Jar je ako stvorená na to, aby ste si trochu dali do tela a nabrali kondičku. Vonku ešte nie je príliš teplo, no už ani nemrzne. Pokiaľ ešte nemáte dvojkolesového „parťáka“, teraz je ten správny čas po nejakom sa poohliadnuť.





POHODLNÉ TOPÁNKY

Nový pár šnurovacích mokasínov je všestranný, takže ho môžete nosiť s dlhými nohavicami, ale aj k šortkám, keď sa vonku oteplí. Sú dostatočne neformálne, aby ste si v nich vyšli na pivo, a dosť slušné, aby ste v nich zvládli večeru s priateľmi.

 




 

E-ČÍTAČKA

Dajte si niekedy pauzu od práce a zahĺbte sa do knihy. Kto by sa však v dnešnej dobe ťahal s objemnými bachantmi. Využite výdobytky moderných technológií a zožeňte si e-čítačku. Zistite si tiež, či má dobrú čitateľnosť aj na slnku.


ŠORTKY

Klasické nohavice každý deň, to je nuda. Najmä keď sa oteplí vám šortky padnú vhod. Ak ich nemôžete nosiť v práci, tak sa osvedčia cez víkend, trebárs aj na partičku golfu. Vyberte si neutrálny odtieň napríklad kaki alebo svetlo béžové ku ktorým sa hodí takmer každá farba.



ČIAPKA

Aj keď máte tie najlepšie slnečné okuliare, nemôžete ich nosiť každý deň. Okrem toho vám štýlová pokrývka hlavy poslúži pri poobedí strávenom na slnku. Ak siahnete po šiltovke, tak rozhodne po renomovanej značke.

 

CARDIGAN

Ak sa chystáte niekam do spoločnosti, no nechce sa vám nosiť bunda alebo sako, cardigan je dobrou alternatívou. Sveter na zapínanie si môžete obliecť na tričko aj na košeľu, pokojne aj s kravatou. Ideálna je neutrálna farba, odvážnejší môžu siahnuť aj po výraznom odtieni a budú neprehliadnuteľní.



 

Zdroj: businessinsider.com

menuLevel = 2, menuRoute = style/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 08:31