StoryEditor

Prekvapenie. H&M ulovilo ďalšie slávne meno (video)

04.05.2012, 10:46
Autor:
mammam
Novú kolekciu doplnkov pre švédsky reťazec navrhne slávna Anna Dello Russo.

Na Slovensku je ešte stále v predaji kolekcia Marni pre H&M – a švédsky reťazec už ohlásil ďalšiu veľkú spoluprácu. Kolekciu doplnkov pre túto značku najnovšie navrhne známa módna blogerka Anna Dello Russo. Tá v minulosti pracovala ako redaktorka aj v časopise Vogue Italia, neskôr dokonca ako šéfredaktorka L´Uomo Vogue. Na konte má aj spoluprácu s renomovanými fotografmi ako Helmut Newton, Michel Comte či Walter Chin.
Zdá sa, že H&M-ku sa spolupráca so slávnymi menami vypláca, v minulosti totiž pre tento reťazec celé kolekcie navrhli aj také ikony ako Karl Lagerfeld, Stella McCartney, návrhár Lanvinu Alber Elbaz či Donatella Versace. Hoci Anna Dello Russo nepôjde celkom v šľapajách svojích predchodcov (nenavrhne celé línie oblečenia, ale len doplnky), aj tak táto správa vyvolala v módnom svete rozruch.

Šperky z dielne Anny Dello Russo sa do predaja dostanú 4. októbra.


„Nesmierne ma teší táto spolupráca: je to prvý raz, čo spoločnosť H&M vytvorila špeciálny projekt, na ktorom spolupracuje Fashion Director. Snažila som sa vytvoriť prekrásne doplnky, ktoré je nemožné nájsť. Ako stylistka viem, že doplnky sú nevyhnutné: predstavujú osobné vylepšenie každého outfitu. S týmito modelmi sa môže každý zabaviť a obyčajný deň premeniť na fantastický deň plný módy,“ vyjadrila sa Russo.
„Bolo nanajvýš ohromujúce pracovať s Annou Dello Russo na tomto projekte, ktorý je úplne odlišný od všetkého, čo sme robili doteraz. Kolekcia je oslavou výstrednosti, fantázie a ozdobnosti,“ povedala Margareta van den Bosch, kreatívna poradkyňa v H&M.  
Doplnky z dielne Anny Dello Russo sa do predaja dostanú 4. októbra tohto roku. Dostupné budú v 140 predajniach po celom svete a tiež na internete.

menuLevel = 2, menuRoute = style/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 11:05