StoryEditor

Novou tvárou dámskeho parfumu je... Brad Pitt

10.05.2012, 00:00
Autor:
mammam
Slávny herec by mal reprezentovať ikonický Chanel No. 5.

Ťažko nájdete slávnejší parfém ako Chanel No. 5. V týchto dňoch by mu však malo pribudnúť ešte jeden unikát: pvýkrát sa tvárou dámskeho parfumu stane muž. A nie hocikto, chanelovskú ikonu by mal reprezentovať Brad Pitt. Informoval o tom portál E! News. Podľa ich informácií by mal herec v tomto období natáčať reklamu. Ani jedna zo zainteresovaných strán však túto informáciu nechcela bližšie komentovať – takže „skalným“ neostáva iné, ako čakať na oficiálne potvrdenie.
Angažovanie atraktívneho muža–celebrity sa vôbec ukazuje ako skvelý marketingový ťah. Svoje by o tom vedel rozprávať David Beckham, ktorého minimálne tak ako futbal preslávili aj jeho modelingovo-reklamné aktivity. Za všetky stačí spomenúť nedávnu reklamu pre líniu spodnej bielizne od H&M.
Snáď ešte dlhšiu tradíciu má trend vône podľa celebrít, čo v praxi znamená, že už takmer každý, kto niečo v šoubiznise znamená, uviedol vlastnú značku parfumu. Brad Pitt však tento trend posunul ešte o niečo ďalej – predsa len, byť tvárou Chanelu No.5 sa doteraz podarilo iba pár šťastným celebritám.

Aj popové princezné a tvrdí raperi majú niečo spoločné... Vedia, čo je to marketing. Vľavo Britney Spears, vpravo 50 Cent. 

Halle Berry. Pure... business?

Vľavo herečka Eva Longoria, vpravo spevák Usher.

Kim Kardashian. Parfum si zrejme konzument všimne až v druhom pláne...

Paris Hilton (vľavo) a Sarah Jesica Parker.

Speváčka Faith Hill prezentuje ženskosť svojej vône.

Beyoncé a Heat.

Speváčka Mariah Carey svoju vôňu nazvala Forever.


Zdroj: www.uk.eonline.com

menuLevel = 2, menuRoute = style/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 22:22