22.09.2008, 00:00


Menu nadnes:

Zelený šalát prevoňaný citrónovým olejom s husacou pečeňou, grilovanými gaštanmi a hríbikmi
Hodnotenie Anny Huščavovej:
Nie je to pre mňa typické raňajkové jedlo. Trochu viac prekyslené, ako som zvyknutá, ale vynikajúce.
*** a pol


Srnčie medailónky s hustou hubovou omáčkou a hubovou tartalette
Hodnotenie Anny Huščavovej:
Opäť to nie je jedlo na raňajky, ale srnčie bolo výborné.
*****

Krehká guľa z horkej čokolády plnená lahodným orieškovým krémom a čerstvým mangom, banánovo-passion fruit sorbet
Hodnotenie Anny Huščavovej:
Bolo to trochu vodové.
***

Vizitka Reštaurácie sv. Hurbana
Adresa: Dulovo nám. 1, Bratislava, Hotel Apollo
Šéfkuchár: Peter Hofman
Menu na kľúč: áno
Miestnosť pre nefajčiarov: áno
Počet miest: 80
Parkovanie: na hotelovom parkovisku
Rezervácie: telefonicky alebo mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Web: www.apollohotel.sk

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 01:55