27.03.2014, 00:00

Pospíšil testuje v prečo nie?! reštauráciu Žídeka

Už je to takmer rok, čo v hoteli Albrecht v Bratislave prevzal vedenie reštaurácie známy Jaroslav Židek. Vybrali sme sa teda zistiť, ako sa mu darí.

Jarovo kráľovstvo sme navštívili už druhýkrát, tentoraz sme sa s priateľmi z hlavného mesta zastavili na trojchodové menu. Celý čas sa o nás starala príjemná čašníčka, ktorá nám ochotne plnila naše priania a pomáhala nám pri výbere jedál i nápojov.
Kuchyňa nás pozdravila čerstvým chlebom, vyšľahaným tvarohom a vkusne upravenými medailónikmi z údeného pstruha.

Prišiel teda čas na predjedlá. Voľba padla na husaciu pečeň s domácimi šúľancami a čiernym koreňom. Pečeň bola perfektne upečená a bola prvotriednej kvality. Orestovaný čierny koreň s

Nenechajte sa obmedzovať

Tento článok je exkluzívnym obsahom Hospodárskych novín. Pokiaľ chcete získať neobmedzený prístup k digitálnemu obsahu hnonline.sk, predplaťte si jeden z troch digitálnych balíkov.

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.