27.03.2014, 00:00

Pospíšil testuje v prečo nie?! reštauráciu Žídeka

Už je to takmer rok, čo v hoteli Albrecht v Bratislave prevzal vedenie reštaurácie známy Jaroslav Židek. Vybrali sme sa teda zistiť, ako sa mu darí.

Jarovo kráľovstvo sme navštívili už druhýkrát, tentoraz sme sa s priateľmi z hlavného mesta zastavili na trojchodové menu. Celý čas sa o nás starala príjemná čašníčka, ktorá nám ochotne plnila naše priania a pomáhala nám pri výbere jedál i nápojov.
Kuchyňa nás pozdravila čerstvým chlebom, vyšľahaným tvarohom a vkusne upravenými medailónikmi z údeného pstruha.

Prišiel teda čas na predjedlá. Voľba padla na husaciu pečeň s domácimi šúľancami a čiernym koreňom. Pečeň bola perfektne upečená a bola prvotriednej kvality. Orestovaný čierny koreň s

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 81% na dočítanie.

Nedozvedeli ste sa všetko?

Digitálne predplatné

Získajte prístup ku kompletnému obsahu

KÚPIŤ

Už máte predplatné?
Prihláste sa

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.