Pavel Pospíšil exkluzívne hodnotil kuchyňu Gaba Kocáka. Neveril vlastným očiam
Michelinský šéfkuchár neveril v Tatrách vlastným očiam. Neobslúžia vás, ak si stôl neobjednáte deň vopred.
Michelinský šéfkuchár neveril v Tatrách vlastným očiam. Neobslúžia vás, ak si stôl neobjednáte deň vopred.
Už je to takmer rok, čo v hoteli Albrecht v Bratislave prevzal vedenie reštaurácie známy Jaroslav Židek. Vybrali sme sa teda zistiť, ako sa mu darí.
Modranský "richtár" obstál v teste Pavla Pospíšila so cťou. A s jednou mimoriadnou pochvalou...
Aké prekvapenie čakalo šéfkuchára Pavla Pospíšila v päťhviezdičkovom hoteli? Viac sa dozviete v magazíne prečo nie?!
"Na Slovensku som ešte nič lepšie nejedol!" prekvapil nás vyhlásením šéfkuchár Pavel Pospíšil. Jednotku s hviezdičkou získala žilinská TOP Restaurant.
Výborné jedlo, skvelá obsluha a príjemné prekvapenie z účtu. Od tvrdého kritika Pavla Pospíšila nezvyčajné slová, ale presne to skutočne zažil. Ale do reštaurácie si musel zaletieť...
Na zoznam reštaurácií testovaných Pavlom Pospíšilom pre prečo nie?! tentoraz pribudlo bratislavské Kogo.