Pixabay
StoryEditor

Horoskop na rok 2017: Levov čaká šťastie, blíženci sa musia krotiť

13.01.2017, 23:01
Autor:
ipip
Horoskop 2017 vám dá jasnú predstavu o tom, ako budúci rok bude pôsobiť na každé hviezdne znamenie.

Tento rok sa sústreďte na dôležitejšie aspekty dosiahnutia vašich cieľov, skôr než na starosti o svoje neúspechy, uvádza sunsigns.com.

Tieto horoskopy vám napovedia, ako bude tento rok vyzerať pre 12 hviezdnych znamení a to Baran, Býk, Blíženci, Rak, Lev, Panna, Váhy, Škorpión, Strelec, Kozorožec, Vodnár a Ryby. Či už je to váš milostný život, kariéra alebo financie.

Baran

2017 bude pre Barana obdobím zábavy a dobrodružstva. To by mohol byť dobrý čas začať s novými projektmi. Nezabudnite na oddych, doprajte si dovolenku so svojimi blízkymi. Zdravotne by ste mali byť v dobrej forme, pouvažujte ale nad pravidelným cvičením. Milostný život bude tento rok baranom priať, dbajte ale na to, aby ste nesľubovali nič, čo nemôžete splniť.

Býk

Horoskop 2017 pre hviezdne znamenie Býka predpovedá harmonický a pokojný rok. Duchovne vám bude naklonený nájsť svoj vnútorný pokoj. Nenechajte ale aby vám vlastné obavy pokazili vytúženú pohodu. Milostné vzťahy majú tento rok šancu prerásť do trvalejších. Manželské páry dokonca môžu plánovať bábätko. Ak nechcete ochorieť, dávajte pozor na zdravé stravovanie.

Blíženci

2017 je rokom významných zmien pre znamenie Blížencov. Nedopustite, aby vám vaša hyperaktivita pokazila šťastie v tomto roku. Či už je to kariéra alebo financie, myslite dlhodobo. Neurobte žiadne drastické kroky, všetko si dopredu naplánujte. Psychické schopnosti tiež môžete zvýšiť v roku 2017, pomôžu vám pochopiť život ešte lepšie. Predpovede naznačujú, že toto by mohol byť rok, kedy sa vám podarí nájsť správneho partnera.

Rak

2017 je rokom pre rakov rokom ťažkých rozhodnutí. Buďte pripravení na zmeny v mnohých aspektoch svojho života. Nemárnite peniaze na drahé veci, ktoré nepotrebujete. V láske podporte svojho partnera, bude to potrebovať pri prekonávaní svojich obáv. Celkovo zdravie a vzťahy u rakov budú vyžadovať veľa tvrdej práce, aby ostali stabilné.

Lev

Tento rok bude pre leva skvelý. Budete obdarení len šťastím a zase len šťastím. Nečakajte na správny okamih vo vašej práci alebo vo vzťahoch. Len choďte svojou cestou a všetko sa naučíte za pochodu. Človek nikdy nevie, môžete dokonca vyhrať v lotérii.

Panna

Panny by mali riešiť záležitosti v tomto roku hlavne diplomaticky. Niektoré staré rozhodnutie by vám mohlo spôsobiť problémy, ak sa neudržíte na tej správnej ceste. Tento rok je, okrem iného, aj tým správnym časom, aby ste sa pustili vzťahov, ktoré nefungovali. Nenechajte, aby si stres zobral to dobré, čo vo vás je.

Váhy

2017 bude vaším rokom objavovania a inovácie. Nechajte svoju kreatívnu stránku vystúpiť do popredia. Vyjadrite svoje nápady iným spôsobom, tak, že ľudia okolo vás lepšie pochopia vaše sny. Budete popredným príkladom pre všetkých okolo. A nezabudnite stráviť čas s rodinou a blízkymi.

Škorpión

Škorpióni budú tento rok v zhone, aby prekonali svoju minulosť. Musíte prevziať iniciatívu, aby všetko začalo pracovať pre vás a vaše ciele. Milostných vzťahov bude veľa, ale len málo z nich bude vážnych. Jedzte zdravo, ak chcete byť fyzicky aj psychicky fit.

Strelec

Strelec bude mať v roku 2017 nadšenie a bude môcť pokročiť, vďaka pevnej vôli. Váš spoločenský život bude úžasný. Kariérne a podnikateľské projekty budú náročné, ale výnosné. Postarajte sa ale o seba zdravotne, najmä čo sa týka kožných alergií. Tento rok praje aj sexu a romantike.

Kozorožec

Rok pokoja a harmónie. Aj keď máte povesť praktického človeka, v roku 2017 objavíte inovatívnu stránku vašej osobnosti. Láska a romantika bude vo veľkej miere dôležitou súčasťou vášho života. Tento rok je priaznivý aj na svadbu.

Vodnár

Astrológia 2017 pre Vodnára predpovedá rok vynikajúcich a pozitívnych príležitostí. Či už je to láska alebo kariéra, bude dariť vo všetkom, do čoho vložíte svoje srdce. Práce bude veľa, ale taká bohatá bude aj odmena. Tento rok praje aj tehotenstvu, takže je možný prírastok do rodiny.

Ryby

Ryby sa budú môcť pozrieť na život pozitívnejšie a pokojným spôsobom. Pokoj a pozitivita vám predpovedá úspech v osobnom i profesionálnom živote. Čo sa týka kariéry, pozor, aby vám vaše sny a ilúzie nepokazili dosiahnutie cieľov. Splňte všetky svoje projekty s najvyššou dôslednosťou a integritou.

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 15:22