StoryEditor

Stratil som milovaného priateľa, napísal Elton. Hviezdy reagujú na úmrtie Georgea Michaela

26.12.2016, 12:53
Vo veku 53 rokov zomrel v nedeľu na zlyhanie srdca britský spevák a skladateľ George Michael.

Smrť hudobníka dnes oznámil jeho hovorca: "S veľkým zármutkom potvrdzujeme, že náš milovaný syn, brat a priateľ George skonal pokojne doma v čase Vianoc."

​Priatelia a kolegovia neveriacky, so smútkom reagovali na správu na Twitteri a ďalších sociálnych sieťach.

Spevák Elton John zverejnil na Instagrame spoločnú fotografiu s Michaelom. K snímke napísal: "Som hlboko šokovaný. Stratil som milovaného priateľa - najláskavejšiu, najveľkorysejšiu dušu a brilantného umelca. Súcitím s jeho rodinou, priateľmi a všetkými jeho fanúšikmi."​ Reuters

​Michaelov bývalý spoluhráč z dua Wham! Andrew Ridgeley napísal, že má "zlomené srdce nad stratou milovaného priateľa, môjho Yog" - asociujúc slovné spojenie "Tvoj jediný George". "Ja, jeho milovaní, jeho priatelia, svet hudby, celý svet, navždy ťa budeme milovať," dodal.​ AP ​Madonna zverejnila odkaz: "Zbohom, priateľ môj! Opustil nás ďalší veľký umelec. Nech už ide rok 2016 do..."

AP

​Spevák Bryan Adams na Twitteri napísal: "RIP, George Michael. Nemôžem tomu uveriť. Taký úžasný spevák a milý človek, až príliš mladý na smrť."

AP

​​Televízna moderátorka Ellen DeGeneres uviedla: "Práve som sa dozvedela o smrti svojho priateľa Georgea Michaela. Bol to úžasný talent. Som veľmi smutná."

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 19:16