StoryEditor

Rozprávka o Brangeline sa definitívne končí. Začína sa tvrdý boj o deti

28.09.2016, 16:00
Autor:
zarzar

Herečka Angelina Jolie podala pred týždňom na súde v Los Angeles žiadosť o rozvod. Po dvoch rokoch chce ukončiť manželstvo s Bradom Pittom. A začať vojnu o deti, píše idnes.cz.

Hviezdny pár spája dovedna šesť potomkov a dvanásť rokov spoločného života. V rozvodovom konaní sa bude riešiť predovšetkým starostlivosť o pol tucta ich detí. Majetok dvojice je totiž vyriešený už od roku 2014.

​Experti odhadujú, že spoločný majetok oboch hviezd dosahuje viac ako 550 miliónov dolárov. Ale jeho delenie bude prebiehať hladko. Brad Pitt vlastní po celom svete sedem nehnuteľností, Angelina Jolie tri. Newyorský byt, dom v New Orleans a zámok Miraval vo Francúzsku vlastnia napoly. A ich delenie do detailu rieši predmanželská zmluva.

Hviezdna vojna
Horšie bude dohodnúť sa na starostlivosti o potomkov. Angelina chce Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh a dvvojčatá Knoxa a Vivienne do svojej výlučnej starostlivosti. Brad chce využiť najlepších právnikov,  aby získal rovnaké právo na ich výchovu.

Jolie si najala VIP právničku Lauru Wasser, ktorá v rozvodovom konaní momentálne zastupuje aj Johnnyho Deppa a jej služby už v minulosti využili hviezdni klienti ako Mel Gibson, Heidi Klum, Christina Aguilera, Ashton Kutcher, Ryan Reynolds a Mariah Carey. Pomohla tiež Britney Spears získať striedavú starostlivosť o synov potom, čo sa speváčka zrútila na verejnosti.

Eso v rukáve
Taktiež Brad Pitt siahol po hollywoodskom právnickom ese. Využíva služby Lancea Spiegela, ktorý pred súdom zastupoval Evu Longoriu, Heather Locklear, Charlieho Sheena alebo Michaela Jacksona. Herec sa krátko po zverejnení správy, že jeho manželka podala žiadosť o rozvod, k celej veci vyjadril. Rozpad vzťahu ho vraj mrzí, ale teraz je dôležité, aby boli v pohode ich deti. Zároveň poprosil médiá, aby rešpektovali ich súkromie.

Angelina Jolie ako dôvod rozvodu uviedla neprekonateľné rozdiely. Ďalším je vraj hercov štýl výchovy detí, ktorý sa jej nepáči. Pitt sa mal údajne opiť v lietadle a potom kričať na najstaršieho syna Maddoxa. Špekulovalo sa aj o fyzickom napadnutí, to sa však nepotvrdilo. Podľa magazínu People kvôli tomu Pitta dokonca vyšetrovala sociálka, polícia aj FBI.

01 - Modified: 2024-04-16 18:49:05 - Feat.: - Title: Pred parlamentom protestovali stovky ľudí proti zásahom do kultúry 02 - Modified: 2024-04-16 09:11:16 - Feat.: - Title: Komédia, napínavý triler, vzťahová groteska aj detektívka. Hra 2:22 - príbeh duchov dorazila na Slovensko 03 - Modified: 2024-04-09 13:36:37 - Feat.: - Title: Prvé znamenie: Prichádza Satan! 04 - Modified: 2024-04-08 15:54:24 - Feat.: - Title: Týždeň slovenského filmu predstaví minuloročnú domácu tvorbu 05 - Modified: 2024-04-04 20:52:49 - Feat.: - Title: Novinku Guya Ritchieho v Rusku uvedú až po deviatom máji, prednosť dostal ruský film
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 18:37