HBO
StoryEditor

Po Sexe v meste Rozvod. Sarah Jessica Parker sa vráti v novom seriáli

15.06.2016, 09:30

Na fenomenálny úspech kultového seriálu Sex v meste sa pokúsi nadviazať séria Divorce (Rozvod), ktorú plánuje odvysielať HBO. Dátum spustenia komediálneho seriálu, v ktorom Sarah Jessica Parker stvárni hlavnú úlohu ženy, ktorá prehodnocuje svoj život, zatiaľ nebol oznámený, píšu lidovky.cz.

Seriál Divorce chystá desať polhodinových dielov. Sarah Jessica Parker je okrem hlavnej hviezdy tiež jednou z producentiek seriálu. Hrá Frances, ženu, ktorá náhle prehodnotí svoj život aj svoje manželstvo a postupne začína zisťovať, že opustiť minulosť a začať nový život, je ťažšie než si pôvodne myslela. Manžela, ktorého neveru Frances odhalí, a potom ukončí ich manželstvo, stvárni Thomas Haden Church (známy napríklad z filmu Bokovka, kde si za svoj výkon vyslúžil nomináciu na Oscara). 

V seriáli ďalej hrajú Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins a Charlie Kilgore. Pilotný diel napísala Sharon Horgan, ktorá sa preslávila autorským seriálom Catastrophe, v ktorom si tiež zahrala hlavnú ženskú rolu. "Na tomto nápade som pracovala dlho, vyvíjali sme ho s HBO, a keď som sa zoznámila s Sharon Horgan, okamžite sa mi zapáčila," vyhlásila Parker o scenáristke v rozhovore pre časopis Yahoo Style. "Thomas Haden Church bol moja prvá voľba pre postavu manžela, a nikdy by som neverila, že to vezme, pretože pre televíziu nepracoval veľa rokov." A prečo téma rozvodu? "Rozvod a príbeh manželstva je pre mňa naozaj zaujímavý, pretože je komplikovaný," povedala Parker. 

Producentmi serilálu Divorce sú okrem Parker tiež Paul Simms, Sharon Horgan, Alison Benson a Aaron Kaplan. Réžiu seriálu zverili producenti Jessemu Peretzovi, ktorý sa podieľal na niekoľkých dieloch seriálu Girls a Hodinový manžel.

Sarah Jessica Parker (51) má za sebou desiatky väčších i menších filmových úloh, najviac sa ale presadila ako hlavná postava seriálu Sex v meste hovoriacom o živote single tridsiatničiek na Manhattane. Jej postava v Rozvode bude pravdepodobne veľmi odlišná, a ako naznačujú zábery z natáčania, nepôjde o módnu ikonu.

01 - Modified: 2024-04-06 08:00:00 - Feat.: - Title: Finále The Regime s Kate Winslet či nová animovaná Liga spravodlivých. Aj toto ponúka HBO Max v apríli 02 - Modified: 2024-03-23 13:30:00 - Feat.: - Title: VIDEO Druhá séria House of the Dragon dostala brutálne trailery. Ktorú stranu v krvavej vojne plnej drakov si vyberieš? 03 - Modified: 2024-03-02 14:00:00 - Feat.: - Title: Kate Winslet ako autoritárska vodkyňa či mladý Willy Wonka. Pozri sa, čo v marci prinesie HBO Max 04 - Modified: 2024-02-06 09:30:00 - Feat.: - Title: Kauza s hercom chváliacim Rusko má dohru, kritika prevalcovala HBO. V seriáli Biely lotos si už neškrtne 05 - Modified: 2024-02-03 11:00:00 - Feat.: - Title: Návrat do japonskej jakuzy v seriáli Tokyo Vice či posledná sezóna známeho sitcomu. Toto všetko prinesie HBO vo februári
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
14. apríl 2024 05:21