Baywatch
StoryEditor

Slávny seriál Baywatch sa dočká nových častí. S Pamelou aj Hasselhoffom

22.04.2016, 17:42
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Modelka a herečka Pamela Anderson sa objaví v novej Pobrežná hliadke. Bývalá playmate, ktorú preslávila rola plavčíčky CJ Parker v pôvodnom seriáli, najskôr účasť v pripravovanom filme odmietala. "Neviem. Nemám rada prerábky televíznych seriálov a tak nejako by som to chcela nechať tak, ako to bolo a ako si ma všetci pamätajú. Neviem, či sa chcem vrátiť do Pobrežnej hliadky a byť tam ako stará baba pracujúca niekde za pultom," povedala magazínu Harper Bazaar v marci. Dnes je všetko inak. Doplní zoznam hercov, ktorí už na seriáli pracujú.




Jedna z hlavných mužských hviezd filmu Dwayne Johnson, ktorý hrá záchranára Mitcha Buchannona, sa na Instagrame pochválil spoločnou fotkou s Pamelou a potvrdil, že sa nakoniec v Pobrežnej hliadke predsa len objaví. "Ona svetu predstavila CJ Parker a stala sa jednou z najznámejších postáv svojej generácie v najúspešnejšom televíznom seriáli všetkých čias. S potešením vítam Pamelu Anderson, nádhernú ako vždy, v našom obsadení Pobrežnej hliadky. Nemohli sme natočiť tento film bez teba. Vitaj doma," napísal Johnson k fotke. Anderson hrala CJ Parker v seriáli Pobrežná hliadka 10 rokov. Jej úlohu prevzala v novom filme herečka a modelka Kelly Rohrbach, ktorá sa preslávila aj nedávnym románikom s Leonardom DiCapriom. V epizódnej úlohe sa objaví aj herec David Hasselhoff, teda pôvodný Mitch Buchannon, píše idnes.cz.



Televízia pôvodne seriálu z prostredia záchranárov veľmi neverila a zrušila ho po prvej sérii v roku 1989. Hasselhoff sa však nevzdal a o dva roky neskôr seriál oživil. Herec a producent najskôr odkúpil od televízie práva na Pobrežná hliadku za jeden dolár za epizódu. Potom sa príbehy Mitcha Buchannona a jeho kolegov a kolegýň v červených plavkách divákom zapáčili a natočilo sa ďalších desať sérií. Dokonca má zápis v Guinnessovej knihe rekordov ako najsledovanejší televízny seriál v histórii, keď ho videla viac ako miliarda ľudí.




01 - Modified: 2020-10-11 13:48:45 - Feat.: - Title: Kedysi sexsymbol z Baywatchu, dnes potetovaná babička. Čo sa stalo s krásnou Shauni? 02 - Modified: 2020-02-27 08:32:08 - Feat.: - Title: Môže tak v 50-tich rokoch vyzerať? Donna z Pobrežnej hliadky svoj šarm nestratila 03 - Modified: 2017-02-09 14:26:41 - Feat.: - Title: Legendárne seriály a hviezdy. Pozrite si, ktoré televízne idoly padli na dno a ako vyzerajú po rokoch 04 - Modified: 2016-12-12 08:37:23 - Feat.: - Title: Slávny Baywatch sa vracia. Pozrite si trailer
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 08:06