Pred rokmi sa predstavila v slovenskej Superstar, ale nepostúpila. Dnes sa jej darí viac ako ktorémukoľvek víťazovi. Celeste Buckingham je slovenská speváčka americko-švajčiarskeho pôvodu, rodičia aktuálne žijú v americkom Nashville, kde sa ona takisto pokúša preraziť. A darí sa jej. V roku 2012 vydala svoj debutový album Don't Look Back a bola nominovaná na MTV Europe Music Awards v kategórii Best Czech and Slovak Act. Pred troma rokmi si Amerika všimla speváčku Celeste Buckingham vďaka jej singlu Run Run Run. Úspech hitu vystrelil slovenskú hviezdu až do top trojice vtedajších objavov roka v hudobných cenách Radio Disney Awards. V týchto týždňoch prichádza z USA ďalšia výborná správa o prelomovom úspechu. Jej singel Crushin´ My Fairytale zaznamenal len pred pár dňami historický úspech. V celosvetovej konkurencii sa mu podarilo prebojovať sa do najprestížnejšej americkej hitparády, Billboard Chart. O pár dní jej vyjde tretí album. Budúci týždeň predstaví nový singel.
StoryEditor

Tri Slovenky, ktoré nás posledné dni zviditeľnili vo svete

13.04.2016, 19:30
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Švajčiarsko, Česko, Amerika. Tam sa uplynulé dni trocha viac hovorilo o šikovných Slovenkách. Klaudia Dyttertová, Mirka Ábelová a Celeste Buckingham zaujali. U všetkých troch to vyhrala práve hudba, ale čo presne sa im podarilo dosiahnuť sa dočítate v galérii. A my aj ďalej držíme palce.



01 - Modified: 2016-05-21 09:13:19 - Feat.: - Title: Dve Slovenky napísali knihu pre všetkých, ktorí nemajú radi poéziu. A romantiku 02 - Modified: 2016-04-08 09:26:18 - Feat.: - Title: Slovenke sa podaril unikát. Drží sa v americkej hitparáde, s Bieberom či Rihannou
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 16:48