StoryEditor

Nová SuperStar je Slovenka. Budeme si Emmu Drobnú pamätať aj o rok?

07.12.2015, 13:05

V nedeľu večer sa skončila tohtoročná Česko Slovenská Superstar a dala hudobnému biznisu v oboch krajinách nové meno a potenciálnu novú hviezdu. Dvadsaťjedenročná Slovenka Emma Drobná to nebude mať v brandži jednoduché, ale základný potenciál k trvalejšiemu úspechu - talent a charizmu - má.

Ľuďom, ktorí televízne talentové súťaže nesledujú príliš starostlivo, muselo byť pred týždňom na pražskom koncerte speváčky Zaz divné, prečo sa takmer neustále niekto fotí so sympatickou, ale inak celkom nenápadnou menšou ryšavkou v publiku.

Avšak aj my sme sa nakoniec dovtípili, pretože meno Emmy Drobnej sa cez bzučanie na sociálnych sieťach dostalo snáď všade. Keď sa už v intelektuálnych kruhoch napríklad na Twitteri z tohtoročného ročníka SuperStar niečo spomínalo, potom práve mladá slovenská nádej a vlastnosť, ktorá je koniec koncov u spevákov najdôležitejšia - že má skvelý hlas.

Finále SuperStar sledovalo v nedeľu na Nove menej ako milión divákov, čo v súvislosti s tým, že táto súťaž v českých podmienkach nikdy nebola mašinou na automatický úspech, nedáva víťazke úplne najlepšie vyhliadky. Na druhú stranu záujem, ktorému musela vďaka účasti v televíznom zápolení čeliť, môže byť dievčine, ktorá doteraz vlastne nekoncertovala, dobrou prípravou. Ak k tomu všetkému pristúpi s pokorou.

Pieseň Čerešne bola jedným z najlepších vystúpení Emmy Drobnej v SuperStar

Ďalšie smerovanie je teda len na nej. Ako sa hovorí, väčšina víťazov SuperStar zapadla. A tí, ktorým sa podarilo jednorazový televízny triumf pretaviť v dlhodobý úspech, si to museli tvrdo odpracovať. Emma Drobná tú šancu má a nezostáva než dúfať, že ju nepremárni.


 

01 - Modified: 2007-11-29 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Luxus
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 13:51