StoryEditor

Zomrela Kristina Brown, dcéra Whitney Houston

27.07.2015, 07:28
Autor:
tasr, stltasr, stl



Bobbi Kristina Brown, jediné dieťa zosnulej americkej speváčky Whitney Houston, zomrela v nedeľu vo veku 22 rokov - približne pol roka po tom, ako utrpela nezvratné poškodenie mozgu pri incidente vo svojom dome na predmestí Atlanty. "Bobbi Kristina Brown zomrela 26. júla obklopená rodinou. Konečne našla pokoj v rukách božích. Chceme ešte raz všetkým poďakovať za obrovské množstvo lásky a podpory, ktorú nám vyjadrovali v priebehu niekoľkých posledných mesiacov," uviedla zástupkyňa rodiny Kristen Foster.
 


Bobbi Kristinu, ktorej otcom je spevák Bobby Brown, našli 31. januára bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome. Odvtedy znovu nenadobudla vedomie a lekári nedávali nádej, že sa jej stav môže niekedy zlepšiť. Jej babička uviedla, že má nenávratne poškodený mozog. Rodina ju 24. júna premiestnila do starostlivosti v hospici v meste Duluth pri Atlante, kde o mesiac teda zomrela.

Zaujímavosťou je, že jej otec Bobby Brown sa krátko pred jej smrťou stal znova otcom. Jeho manželka Alicia mu porodila dcéru Bodhi Jameson Rein, hneď sa však ponáhľal za Bobbi Kristin, ktorej chcel byť na blízku. "Vedel, že to príde. Samozrejme je teraz veľmi smutný, ale zároveň vie, že je Krissy na lepšom mieste. Utešuje ho, že je so svojou matkou a už nezažije ďalší smútok alebo bolesť," povedal zdroj blízky Brownovi časopisu People.

 

Rodina a blízki boli presvedčení, že Bobbi Kristina sama bojovala so závislosťou a výročie úmrtia jej matky bolo pre ňu náročné. Rodina tiež podľa viacerých médií neschvaľovala jej vzťah s Nickom Gordonom, ktorého slávna speváčka vychovávala (aj keď oficiálne neadoptovala) a teda s Bobbi žili ako súrodenci. Po nešťastnom incidente mal k nej zakázaný prístup a čelí obvineniam, že ju napadol a okradol.

Samotná Bobbi napísala 26. januára na Twitter, že jej mama veľmi chýba a že ju miluje. 30. januára písala na mikroblogovaciu sieť naposledy. O deň neskôr ju našli v bezvedomí vo vani. To pripomína úmrtie samotnej Whitney Houston.

 

Tú našli 11. februára 2012 v kalifornskom Beverly Hills podobne v bezvedomí v hotelovej vani a neskôr ju vyhlásili za mŕtvu. Speváčka, ktorá dlho bojovala so závislosťou od omamných látok, sa podľa úradov utopila, jej smrť však pripísali tiež užitiu kokaínu a srdcovej chorobe.

01 - Modified: 2007-08-02 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Porota hn
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
08. máj 2024 01:46