StoryEditor

Raper Kanye West má dlhy. Od Marka Zuckerberga žiada miliardu

16.02.2016, 17:58
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Rapper Kanye West (38) sa oháňa tým, že má dostatok peňazí a môže si kúpiť čokoľvek. Pritom ale cez sociálnu sieť Twitter žiadal Marka Zuckerberga (31) o miliardu dolárov. Na mizine vraj však nie je, obhajuje sa. Pred pár dni okrem iného predstavil v rámci newyorského týždňa módy svoju tretiu módnu kolekciu s názvom Yeezy.


 

West iba deň po oznámení 53 miliónového osobného dlhu napísal na Twitter majiteľovi sociálnej siete Facebook, že by od neho potreboval finančnú výpomoc. "Mark, ja viem, že sú to tvoje narodeniny, ale prosím, zavolaj mi," napísal West na svoj profil na sociálnej sieti Twitter. "Mark, prosím, verejne ťa žiadam o pomoc," pokračoval ďalej West, ktorý by potreboval od Marka v prepočte "iba" miliardu dolárov. "Pomoc môže byť jedna z najštýlovejších vecí, ktorú môžeš urobiť. V čase, kedy to naozaj potrebujem. A ja ťa za to budem navždy rešpektovať a svet ťa bude milovať," povedal ďalej. Fanúšikovia sa čudujú, prečo Zuckerberga neoslovil cez Facebook, ktorý mu patrí, ale zvolil inú sociálnu sieť. Naviac má Zuckerberg narodeniny až v máji a nie vo februári, píše idnes.cz.
 


 

 

Kanye o pomoc nežiadal len Zuckerberga. Dokonca oslovil aj zakladateľa spoločnosti Google Larryho Pagea. "Larry, prosím ťa o pomoc. Vy všetci počúvate vo svojich domovoch v San Franciscu rap, ale nikdy nepomôžete pravým umelcom. Ak chceš pomôcť, pomôž mne. Vy všetci ste si so mnou dohodli schôdzku, ale nepohli ste ani prstom, aby ste mi pomohli," napísal Larrymu West, ktorý si myslí, že než zomrie, pozbiera viac ako sto cien Grammy. Na to ale potrebuje štedrého sponzora, ktorý mu pomôže jeho albumy prefinancovať. West hovorí, že jeho účet nie je bezodný.

 


Zároveň však tvrdí, že nie je chudobný a nie je na mizine. "Viac peňazí len môže priniesť viac krásy na tento svet. A žiadosť o pomoc nie je nič, za čo by sme sa mali hanbiť, je to štýlové," povedal. "Ja osobne som bohatý. A môžem si kupovať kožušinové výrobky a domy pre svoju rodinu. Ale potrebujem prístup k väčšiemu obnosu peňazí, aby som mohol prostredníctvom hudby prinášať oveľa viac krásnych myšlienok do sveta. Keby som všetky svoje peniaze investoval do práce, už by mi nezostali peniaze pre moju rodinu," informoval raper.

Britský server dailymail.co.uk prišiel s informáciou, že má West so svojou manželkou Kim Kardashian rozdelené účty. Informácia sa objavila po tom, čo West priznal, že má kvôli svojej práci dlhy. Jeho manželka mu ale pravdepodobne nič financovať nebude, hoci je veľmi bohatá. Svojimi príspevkami s prosbou o pomoc vyvolal West posmech rovnako ako svojimi rasistickými výrokmi. "Biela médiá ako Rolling Stone, New York Times a ďalšie by vôbec nemali komentovať čiernu hudbu," napísal na svoj účet West počas udeľovania hudobných cien Grammy.

 


 

01 - Modified: 2008-02-07 15:56:00 - Feat.: 0 - Title: Humenné bude mať vlastný separačný dvor
01 - Modified: 2024-04-22 10:00:00 - Feat.: - Title: Kraľuje sociálnym sieťam a láka na extrémne zľavy. Za globálnym úspechom značky Shein sa však skrýva omnoho viac 02 - Modified: 2024-04-17 08:26:39 - Feat.: - Title: Opuch, bolesť ci pľuzgiere: Tieto znaky vám napovedia, že nosíte ZLÚ OBUV 03 - Modified: 2024-04-12 20:27:40 - Feat.: - Title: Zomrel taliansky módny návrhár Roberto Cavalli 04 - Modified: 2024-04-12 12:00:00 - Feat.: - Title: Klasické čierne šaty či kožené saká: Tieto trendy z deväťdesiatok sa opäť hlásia o slovo 05 - Modified: 2024-03-24 12:11:11 - Feat.: - Title: Hodinky nie sú len praktickým, ale aj estetickým doplnkom: Naučte sa ich ladiť aj so zvyškom outfitu
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 18:12