StoryEditor

Seriál Dva a pol chlapa skončil. Charlie Sheen finále odmietol

20.02.2015, 16:31
Autor:
Idnes.czIdnes.cz

Bizarné. Zábavné. Najlepší možný koniec. Najhorší koniec všetkých čias. Tak reagovali na Twitteri fanúšikovia seriálu Dva a pol chlapa, ktorý sa včera uzavrel dvojdielnou epizódou. Po dvanástich rokoch a bez pôvodného hrdinu Charlieho Sheena.
 

 


Producenti tvrdia, že Sheena napriek predošlým nezhodám do finále seriálu pozvali, ale herec odmietol. Všeobecne sa súdi, že práve zmena obsadenia, kedy v roku 2011 Sheena nahradil Ashton Kutcher, prispela k pádu populárneho sitcomu. Televízia CBS však tvrdí, že staromládenecká sága končí celkom prirodzene, pretože sa vysiela príliš dlho. Od roku 2003 predstavila viac ako dvestopäťdesiat epizód z domácnosti úspešného boháča, do ktorej sa vnúti jeho brat so synom.



V roku 2006 dostával Sheen za každý diel tristotisíc dolárov, o tri roky neskôr trojnásobok a rok pred nedobrovoľným odchodom už jeho honorár prekonal milión dolárov. Po vyhodení žiadal vysoké odškodné, prijal však kompromis.

Prvý diel deviatej série, kde sa oznámila smrť Sheenovej postavy a nastúpil Kutcher, mal rekordnú sledovanosť, ale ku kultovej povesti sa už seriál nevrátil. A tiež reakcie na posledný diel často opakujú: "Čakali sme Sheena, škoda."



idnes.cz

01 - Modified: 2007-03-20 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Európa ide hore s cenou
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 20:54