StoryEditor

Tom Jones prichádza na Slovensko. Teší sa na Bratislavský hrad

18.08.2015, 18:00
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Už dnes v noci priletí do slovenskej metropoly legenda pop music Tom Jones.  Už zajtra 19. augusta 2015 vystúpi na Západnej terase Bratislavského hradu v rámci Vivien Exclusive Night.
 


O stretnutie s Tomom Jonesom má záujem aj viceprezident Art Film Festu Peter Hledík, ktorý pripravuje dokument o slávnom slovenskom rodákovi Dežovi „Dezovi“ Hoffmannovi. „Je to mimoriadna osobnosť svetovej fotografie. Spolupracoval s Beatles, Rolling Stones, Frankom Sinatrom, Marylin Monroe, Charliem Chaplinom a desiatkami ďalších svetových umelcov, vrátane Toma Jonesa. Je pravdepodobné, že Sir Tom Jones si bude Deza pamätať,“ hovorí Peter Hledík, ktorý by sa v stredu večer rád stretol s Tomom Jonesom osobne. Či sa ich stretnutie podarí zrealizovať, zatiaľ nie je známe, keďže spevák sa momentálne naplno sústreďuje len na svoje turné. Z Británie si odskočí na svoj slovenský koncert. Priznal, že už sa nevie dočkať, keďže narozdiel od ostatných miest, u nás nebude spievať v koncertnej hale, ale pod holým nebom na Bratislavskom hrade. Počasie by sa malo umúdriť.
 


Prečítajte si aj:
Tom Jones bude u nás nocovať v katakombách. A skúsi naše pivo
Tom Jones exkluzívne v HN: Môj úspech ma prekvapuje
Sex Bomb či Delilah. Osviežte si top hity Toma Jonesa
Vzniká film o Slovákovi, ktorý fotografoval Beatles aj Toma Jonesa



Sir Tom Jones si počas zajtrajšieho dňa pred koncertom vyhradil čas aj na stretnutie s fanúšikmi. Tí budú môcť potvrdiť chýr, ktorý o Tomovi Jonesovi koluje po celom svete – vraj je to skutočný džentlmen.

Ak sa chystáte na koncert, venujte, prosím, pozornosť pokynom usporiadateľa. Areál Bratislavského hradu bude sprístupnený od 18.30 hod. cez Viedenskú bránu (hlavná brána oproti budove NR SR). V prípade príchodu vlastným autom môžete využiť priľahlé parkovacie plochy v bočných uličkách alebo podzemné parkovisko oproti vstupu. V prípade využitia podzemného parkoviska rátajte pri odchode so zdržaním. Predpoveď počasia sľubuje ubúdanie zrážok, dáždniky preto nechajte doma, vstup s nimi je z dôvodu bezpečnosti divákov do areálu hradu zakázaný. V prípade dažďa dostane každý návštevník pršiplášť.

01 - Modified: 2024-04-11 12:42:54 - Feat.: - Title: Jean-Michel Jarre vystúpi v Bratislave zadarmo s Brianom Mayom. Naše hlavné mesto bude na okamih najinteligentnejším na Zemi 02 - Modified: 2024-03-19 07:52:32 - Feat.: - Title: Reflexia krásy baroka a technológií: Bratislavu a Bystricu ovládne hudba barokového génia Antonia Vivaldiho 03 - Modified: 2024-03-18 13:00:00 - Feat.: - Title: Olivia Rodrigo rozdávala na koncerte núdzové antikoncepčné tabletky a kondómy. Bojuje tak za práva na potrat, naštvala tým politikov 04 - Modified: 2024-02-21 10:43:46 - Feat.: - Title: Nestarnúcu Madonnu zradila na pódiu náročná choreografia. Nepekný pád popovej hviezdy! 05 - Modified: 2024-02-12 12:41:34 - Feat.: - Title: Rocková nálož roka: Austrálska ikona AC/DC mieri do Bratislavy
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
16. apríl 2024 16:40