StoryEditor

Kapela No Name vydala novinku Nový album

17.10.2011, 11:51
Autor:
TASRTASR
Nový album je názov novinky košickej skupiny No Name. Prvým singlom z Nového albumu je pieseň Ženušky - duet frontmana kapely Igora Timka a popovej hviezdy Lucie Bílej.

Album ponúka desiatku nových autorských skladieb. Členovia skupiny No Name sa netaja tým, že si trojročnú autorskú pauzu užili do sýtosti. "Od nášho posledného radového albumu ubehli tri roky a až na spoločný duet Ná ná náá s kapelou Chinaski sme ako autori zaslúžene oddychovali. Odporúčam každému, oddýchnutý autor v štúdiu je lepší ako nová frajerka," uviedol pre médiá s úsmevom Igor Timko.

K debutovému singlu Ženušky už vznikol videoklip pod režisérskou taktovkou Ivana Trebulu. "Všetko prebehlo vynikajúco a na najvyššej profesionálnej úrovni, v podstate sme videoklip natočili za jeden deň. Scény sú vtipné, ľahké a výborne nakrútené," dodal Timko. 

Nadchádzajúci mesiac november bude v znamení skupiny No Name. Jedna z najúspešnejších kapiel na Slovensku aj v Čechách sa po troch rokoch vydáva na jedinečné turné k novému albumu. Päť koncertov začínajú Timkovci 7. novembra v Brne, deň na to vystúpia v Ostrave, 10. novembra v Prahe, 22. novembra v Bratislave, záverečným bude košický koncert 24. novembra v Steel Aréne. Hosťom na slovenských koncertoch bude kapela Siempre s Lukášom Adamcom. 

Viac ako štvrť milióna predaných albumov, viac ako 1200 odohraných živých koncertov, trojnásobný Zlatý slávik bez hraníc v Českej republike, päťnásobný strieborný Slávik na Slovensku, sedem zlatých, päť platinových, tri dvojplatinové platne za predaj šiestich autorských albumov, to sú úspechy z doterajšieho účinkovania tejto košickej rodinnej formácie.

01 - Modified: 2004-06-03 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: RÚZ zamestnáva 270 000 ľudí
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 03:49