StoryEditor

Francúz Guetta priniesol Ibizu do Incheby

16.09.2010, 14:35
Autor:
kulkul
Jeden z najznámejších DJ -- ov sveta David Guetta počas utorňajšej noci postavil na nohy asi 15 -- tisícový dav petržalskej Inchebe.

Fanúšikov elektronickej hudby najprv dostali do varu DJ I-One DJ&Carlo, česká DJ Lucca a maďarský Muzzaik. Guetta, ktorý Bratislavu navštívil v rámci celosvetového turné k jeho štvrtému štúdiovému albumu One Love, začal hrať približne o pol jednej.

Fanúšikov si okamžite získal "odpálením" najväčších hitov ako Sexy Bitch, Memories alebo the World is mine v prvej hodine setu. Ľudí bavil celé tri hodiny, ale asi sa pri tom príliš nezapotil. Ak ste totiž od jeho show očávali nejakú invenciu, nedočkali ste sa. Napriek tomu, že údajne patrí k trom najlepším DJ-om na svete, "hrať sa s gramcami" sa mu veľmi nechcelo. Skladby len občasne "preložil" nejakým hitom z 90.tych rokov, inak púšťal svoje hity rad za radom ako z CD--čka. Bratislavskému davu však evidentne stačilo aj to, ľudia sa bavili do piatej rána. Do

jesennej Bratislavy sa Guettovi určite podarilo priniesť aspoň trochu "ibizkej" atmosféry, ale očakávali sme od neho omnoho viac.

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 21:08