StoryEditor

Osemročný Slovák upútal v USA talentom hviezdy svetového formátu. Medzi jeho fanúšikmi je aj Timbaland

25.03.2019, 09:37
Autor:
ipip
Talentovaný Aron Hodek má len osem rokov a už teraz sa o neho zaujímajú najväčšie hviezdy hudobného priemyslu.

Talentovaný Aron Hodek má len osem rokov a už teraz sa o neho zaujímajú najväčšie hviezdy hudobného priemyslu. Mladý hudobník absolvoval cestu do Ameriky do Los Angeles, kde ako špeciálny hosť zahral na krste nového albumu svetovo uznávaného speváka, skladateľa a inštrumentalistu Doobieho Powella.

V Los Angeles sa zdržal päť týždňov: „Cestu sme mohli uskutočniť vďaka podpore SOZY, Martina Valihoru a našich fanúšikov. V porovnaní s minulým rokom sme zostali dlhšie. Aron si zahral u Doobieho Powella. Táto udalosť bola špeciálna aj tým, že to bol krst jeho nového albumu. V publiku boli slávni muzikanti, producenti ako Derrick Hodge, Thaddeus Tribbett, Asaph Ward, Michael Bereal a veľa iných. Mnohí z nich nám povedali, že sa prišli pozrieť práve kvôli Aronkovi, keďže ho zatiaľ nemali šancu zažiť naživo, ale len cez sociálne siete,“ vysvetľuje Aronov brat Dávid Hodek.

Mladý talent a jeho návštevu v USA si pozrite aj v galérii:

​Okrem toho navštívil v USA svetový veľtrh NAMM show, kde sa predviedol hrou na basgitare. Výstavu NAMM označujú za najväčšiu udalosť na svete, pre obchod s hudobnými výrobkami. Koná sa každoročne v januári v Kalifornii, je jedným z dvoch najväčších veľtrhov hudobných výrobkov na svete.

„Svetoznámy Richard Bona ho dokonca pozval na jeho vlastné vystúpenie, aby si s ním Aron zahral pár skladieb. Toto vystúpenie má na YouTube vyše dvoch miliónov videní. Podarilo sa nám vybaviť aj nové spolupráce s firmami ako Markbass, Mee Audio, LK straps, Apogee Electronics, Output."

Vystúpenie si pozrite na videu:

Stretnutia s idolmi

Na podujatí GRUVLIVE sa Aron Hodek stretol aj s hudobníkom Thundercat, ktorý ich navštívil osobne alebo zakladateľom kapely Ghostnote, Robert "Sput" Searight, ktorý ich kontaktoval so žiadosťou, aby s nimi Aron vystúpil na koncerte ako ich špeciálny hosť.

Pri tej príležitosti si talentovaný Slovák zahral aj so svojím idolom: basgitaristom a gitaristom "Mononeon", stretol sa však aj s umelcami ako Robert Glasper, Chris Dave, Derrick Hodge s ktorými si aj zahral.

Zoznámil sa s ľudmi ako DJ Quick či Lalah Hathaway. Legendárny hudobný producent Timbaland oslovil talentovaného Arona a je jeho veľkým fanúšikom.

„Kontaktoval nás, aby sme sa stretli s viacnásobným držiteľom Grammy Ranceom Dopsonom a navštívili jeho akadémiu 1 500 Sound Academy. Tam sa mu venovali tí najlepší producenti a zaúčali ho. Jeden z kurzov robil samotný Timbaland, ktorý rozprával o Aronovi v superlatívach,“ uzatvára brat Dávid Hodek.

01 - Modified: 2024-04-19 09:55:49 - Feat.: - Title: Slovensko a Taliansko by mohli uzavrieť dohodu o policajnej spolupráci 02 - Modified: 2024-04-19 12:30:00 - Feat.: - Title: Choroba minulého storočia sa vracia v plnej sile. V Česku si už vyžiadala životy, zvýšený počet prípadov nákazy je aj u nás 03 - Modified: 2024-04-19 13:00:00 - Feat.: - Title: Demänovská ľadová jaskyňa je už úplne bez ľadu. Čoskoro pravdepodobne zmenia aj jej názov 04 - Modified: 2024-04-19 10:57:33 - Feat.: - Title: GALÉRIA Zrušené zubné benefity či Huliakov dymový experiment. Internet satiricky reaguje na aktuálnu politickú scénu 05 - Modified: 2024-04-18 08:41:13 - Feat.: - Title: Na Slovensko mieri slávny fast food. McDonald´s a Burger King dostanú ďalšieho veľkého konkurenta
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 22:42