Komiksoví hrdinovia od Marvelu sú vo filmoch zaručeným kasovým trhákom. Kapitána Amerika, jedného z najstarších marvelovských hrdinov, si obľúbili čitatelia komixov už v štyridsiatych rokoch. Vo filme pospájali režiséri - bratia Anthony a Joe Russooví, tých najobľúbenejších hrdinov a za 250 miliónov dolárov vznikol superhrdinský film. Celosvetovo zarobil 1,15 miliardy dolárov, čo ho vynieslo na prvé miesto v tohtoročnom rebríčku. Na Slovensku však superpomstitelia Avengers nepritiahli do kín až toľko divákov. Film zarobil 487-tisíc eur, čo ho zaraďuje až na 15. miesto v tohtoročnom rebríčku podľa dosiahnutých tržieb.Buena Vista
StoryEditor

„Bola som zdrvená, že zomrel.“ Serena Williamsová možno omylom vyzradila dej nových Avengers

01.03.2019, 09:08
Zvoní prvému Avengerovi umieračik?

Virálne video, zverejnené na sociálnej sieti Instagram zachytáva slávnu tenistku Serenu Williamsovú, ako prezrádza kľúčový dejový zvrat pripravovaného filmu Avengers a jej kamarátku, ktorá ju napomína kvôli tomu, že informácie majú byť neverejné.

Rozhovor obsahuje možné vyzradenie kľúčovej časti deja snímky Avengers: Endgame. Ten bude uvedený do slovenských kín 25. apríla.

Trailer k filmu si pozrite vo videu:

Tenistka Serena Williamsová si chcela len nakrútiť video z nedeľného oscarového ceremoniálu a zverejniť ho na svojom účte na Instagrame. Rozhodne však nemohla tušiť, aký rozruch tým spôsobí.

Komu možno zvoní umieračik?

Na inkriminovanom krátkom videu si Serena nakrúca herca Chrisa Evansa, ktorý hrá vo filme postavu Captain America, prvého Avengera. Na videu je jasne počuť, ako Serena hovorí, že "bola zdrvená, keď v tom filme, v Avengers, umrel."

Jej kamarátka ju vzápätí napomína s tým, že informácia je tajná. Netrvalo dlho a tenistka video zo svojho účtu odstránila. To už ho však mali v rukách fanúšikovia.

V filme Avengers: Endgame možno očakávať, že sa Captain America stane vodcom bojovníkov proti šialenému titanovi Thanosovi. Jeho smrť by však aspoň po praktickej stránke taká šokujúca nebola.

Smrť ako možné riešenie

Chris Evans je spolu s Robertom Downeym Jr. (Iron Man) a Chrisom Hemsworthom (Thor) najstarším členom MCU. Tento rok jeho herecký kontrakt s Marvelom vyprší, takže v tomto prípade vyzerá byť jeho smrť ako pomerne jednoduché riešenie, ako mu zmluvu nepredlžovať.

Aj tak je však treba brať príspevok Sereny Williamsovej s určitou rezervou. Je totiž pravdepodobné, že si športovkyňa udalosti poplietla. To by nebolo prekvapujúce vzhľadom na to, že na konci snímky Avengers: Infinity War sa prevažná polovica hrdinov rozpadne na prach.

Na druhej strane je množné, že Williamsová, ktorá sa už nejakú dobu pohybuje v Hollywoode, dej dopredu pozná. Kde je v tomto prípade pravda však nakoniec ukáže až premiéra, ktorá je naplánovaná na koniec apríla.

01 - Modified: 2024-04-04 08:54:28 - Feat.: - Title: Koniec obľúbenej služby. Vo viacerých mestách si už jedlo cez túto donášku neobjednáš, svoje pôsobenie končí zo dňa na deň 02 - Modified: 2024-03-06 10:00:00 - Feat.: - Title: Dráma v biznise, ktorý profituje na deťoch. Dvojica Spievanka a Zahrajko končí: Rozpad sprevádzajú odkazy na sociálnych sieťach 03 - Modified: 2024-02-01 15:17:42 - Feat.: - Title: Piesne od Taylor Swiftovej, Drakea alebo Adele do svojich videí na TikToku už nepridáte. Vypršala mu licencia 04 - Modified: 2023-12-31 23:00:00 - Feat.: - Title: Legenda od Renaultu končí. So špičkovým modelom sme sa rozlúčili v limitovanej verzii 05 - Modified: 2023-12-19 14:10:00 - Feat.: - Title: Jeden z najobľúbenejších modelov Porsche končí. Väz mu však nezlomili prísne emisie
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 02:47