archív magazínu Evita
StoryEditor

Nákupy s magazínom Evita: Nenechajte si ujsť dva týždne plné zliav!

21.02.2019, 23:05
Autor:
redred

Magazín Evita pripravuje už piate kolo obľúbeného projektu Nákupy s magazínom Evita. Projekt je jedinou akciou na Slovensku výhradne zameranou na podporu online predaja cez eshopy. Jarný ročník sa bude konať v prvých dvoch májových týždňoch.

Projekt naplánovaný od 1. 5. do 14. 5. vytvára pre všetkých skvelú príležitosť odštartovať leto výhodným nákupom módnych či praktických kúskov pre seba alebo svojich blízkych a ešte ušetriť vďaka zľavám až do 50 %, ktoré budú môcť zákazníci uplatniť v eshopoch po celom Slovensku.

Zľavové kupóny budú súčasťou májového vydania Magazínu Evita (v predaji od 18. apríla), ktorý v danom období slávi štvrté narodeniny, a tak svoje čitateľky poteší nielen výhodnými akciami, ale i špeciálnym obsahom, plným skutočných príbehov skutočných žien, ktoré si čitateľky za ten čas obľúbili.
Zľavy budú dostupné na stiahnutie aj na stránke www.nakupysevitou.skwww.asociaciaeshopov.sk.

Projekt je realizovaný v spolupráci s Asociáciou eshopov na Slovensku a bude podporený aj masívnou mediálnou kampaňou v televízii, rozhlase, printe, na webe a tiež prostredníctvom OOH kampane.

Ak vlastníte alebo prevádzkujete eshop a máte záujem byť aj vy súčasťou Nákupov s magazínom Evita, prosím, kontaktujte naše obchodné oddelenie do 21. marca 2019 mailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo telefonicky na čísle +421 915 884 305.

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 19:26