Reuters
StoryEditor

Pred koncertom v Česku sa zrútila časť pódia. Očakávané duo nevystúpilo, Derulo spieval z balkóna

26.10.2018, 14:00
Nahnevaných divákov upokojil po niekoľkých hodinách aspoň improvizovaný koncert z balkóna haly.

Fanúšikovia, ktorí sa mesiace tešili na pražský koncert amerického rappera Jasona Derula, boli vo štvrtok večer sklamaní. Podľa informácií portálu iprima.cz sa v holešovickej Tipsport aréne krátko pred začiatkom koncertu zrútila časť pódia, dokonca začali horieť niektoré LED panely, takže sa žiadny z držiteľov vstupeniek do budovy nedostal, uvádzajú Lidovky.

Nahnevaných divákov upokojil po niekoľkohodinovom čakaní aspoň improvizovaný koncert z balkóna haly. Davy čakali pred arénou už od skorého štvrtkového popoludnia, dovnútra sa však nikto nedostal a prvých informácií sa fanúšikovia dočkali až o deviatej večer.

Dovtedy sa medzi ľuďmi šírili "zaručené" informácie o tom, čo sa v hale deje. Až po deviatej večer technici vyniesli na balkón nad hlavným vchodom do haly reprobedne a usporiadateľ návštevníkov s ospravedlnením informoval, že koncert neprebehne.

Povedal, že sa nepodarilo niektoré technické aspekty vystúpenia zabezpečiť tak, aby nebola ohrozená bezpečnosť účinkujúcich.

Možno ešte viac, než na Derula, sa mladí diváci tešili na predkapelu v podobe nórskeho popového dua Marcus & Martinus, ktorí už popoludní spôsobili rozruch pri rozhovore pre televíziu Óčko.

Budovu televízie totiž obsadili desiatky mladých fanúšičiek a hlasným vyvolávaním mien 16-ročných spevákov sa dožadovali podpisu alebo fotografie. Mladíci sa nakoniec fanúšičkám na chvíľu ukázali, to však bolo všetko.

29-ročný Derulo fanúšikov potešil aspoň krátkym improvizovaným koncertom, ktorý stihol do 22. hodiny, aby dodržal nočný kľud. Na improvizovanom pódiu zaspieval a zatancoval všetky svoje hity.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Impromptu balcony performance by the boss @jasonderulo ?? #prague#jasonderulo#jasonderuloworldtour#czechrepublic#2sides

Príspevok, ktorý zdieľa Amanda Barker (@manda_barker),

Mladí Nóri vôbec nevystúpili, svojim fanúšikom len cez sociálne siete odkázali, že ich zrušenie koncertu z bezpečnostných dôvodov veľmi mrzí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus),

Fanúšikovia však nemusia byť príliš smutní, kompletné osadenstvo koncertu by sa malo do Prahy podľa usporiadateľskej agentúry FP PRO v nasledujúcich týždňoch vrátiť. Ďalšie informácie agentúra sľúbila podať neskôr.

01 - Modified: 2024-04-23 13:37:03 - Feat.: - Title: Príď sa pozrieť na najväčší koncert v histórii Slovenska, ešte ti za to aj zaplatíme. Hľadáme brigádnikov na AC/DC 02 - Modified: 2024-04-17 10:18:27 - Feat.: - Title: Jonas Brothers presúvajú turné, vystúpiť mali v Prahe aj Viedni. Uviedli chabý dôvod, ľudia sa búria a chcú vrátiť peniaze 03 - Modified: 2024-04-11 12:42:54 - Feat.: - Title: Jean-Michel Jarre vystúpi v Bratislave zadarmo s Brianom Mayom. Naše hlavné mesto bude na okamih najinteligentnejším na Zemi 04 - Modified: 2024-04-18 09:39:22 - Feat.: - Title: Zaži vedecko-hudobný festival, ktorý nemá obdobu. Laureáti Nobelovej ceny a významné osobnosti sa stretnú už onedlho v Bratislave 05 - Modified: 2024-03-19 07:52:32 - Feat.: - Title: Reflexia krásy baroka a technológií: Bratislavu a Bystricu ovládne hudba barokového génia Antonia Vivaldiho
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 23:29