Facebook/GRAPE FESTIVAL‎/Grape Festival 2018
StoryEditor

Ak ste si lístky nekúpili vopred, máte smolu. Festival Grape je vypredaný

10.08.2018, 09:00
Autor:
TASRTASR
Lístky na deviaty ročník sa vypredali rekordne rýchlo, už 16 dní pred začiatkom festivalu.

"Festival prináša aj zopár noviniek pre svojich návštevníkov. Vznikol nový open air tanečný stage v tvare majáka, ktorý bude zabávať ľudí od začiatku festivalu až do jeho konca prakticky bez prestávky. Pribudol jeden nový vstup, a to do stanového mestečka, aby mali ľudia plynulejší príchod a nemuseli čakať dlho pri hlavnej bráne,” dodala Denisa Chylová z press timu Grape festival.

Stanové mestečko otvárajú už v piatok ráno o 9. hodine, brány festivalu budú otvorené od poludnia. 

Na Grape nebude chýbať umenie, v areáli vyrastie záhrada z veľkoformátových zrkadlových obrazov, ktorú inštaluje výtvarník Matej Krén. Aj tento rok bude piešťanský festival ekologický, jedlo bude podávané iba v kompostovateľnom riade a poháre budú vratné alebo recyklovateľné.

Na multižánrovom festivale vystúpi vyše 80 interpretov, z toho 26 zo zahraničia. Najväčšími hviezdami budú zahraniční hostia alt-J, Kodaline, Nick Murphy fka Chet Faker, Wilkinson, Lamb, Jungle, Wolf Alice, Modeselektor, Noisia alebo Oh Wonder. Z Čiech prídu osláviť 30 rokov fungovania Tata Bojs a Slovensko zastúpia skupiny ako Para, Trosky, Billy Barman, Fallgrapp či Chiki Liki Tu-A.

01 - Modified: 2018-08-09 09:00:24 - Feat.: 0 - Title: Sklamanie na Szigete. Hlavná hviezda meškala a hrala necelú hodinu
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 02:18