StoryEditor

Smútime nad ďalšími deťmi, ktoré zomreli, z minút ticha som už zúfalá, lebo nefungujú

21.05.2018, 09:02
Autor:
ČTKČTK
Odovzdávali ceny prestížneho hudobného časopisu Billboard. Najviac, až štyri dostal britský popový spevák Ed Sheeran.

Britský popový spevák Ed Sheeran získal štyri ceny amerického časopisu Billboard, vrátane ocenenia pre najlepšieho umelca.

Cenu "ikony" hudobného sveta si prevzala najmladšia členka slávnej Jacksonovej rodiny Janet. Najlepším albumom sa stal Damn od Kendricka Lamara.

Počas slávnostného večera vzdali hold obetiam streľby v Texase a na Floride. Dojatá moderátorka Kelly Clarksonová vyzvala publikum a svet, aby sa snažil takýmto tragédiám zabrániť. Povedala, že ju požiadali, aby držala minútu ticha, ale namiesto toho sa rozhodla pre akciu: "Opäť smútime nad ďalšími deťmi, ktoré zomreli, z minút ticha som zúfala... nefungujú," vyhlásila.

Speváci Shawn Mendes a Khalid zaspievali so zborom strednej školy Marjory Stonemanovej Douglasovej, kde zastrelili 17 ľudí. 

Janet Jacksonová potom predviedla svoju energickú show a svoj prejav využila na to, aby ocenila silné ženy, ktoré sa nenechajú zneužívať a manipulovať so sebou.

REUTERS/Mario Anzuoni

Za najlepšieho speváka vyhlásili Eda Sheerana, ktorý sa ale slávnostného večera nezúčastnil. Najlepšou speváčkou je Taylor Swiftová a skupinou  Imagine Dragons.

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 02:12