reprofoto, internet
StoryEditor

Komplikácie okolo nakrúcania filmu o skupine Queen. Režisér dostal padáka

06.12.2017, 15:45
Štúdio Twentieth Century Fox vyhodilo Bryana Singera.

Ten nakrúcal biografický film o rockovej skupine Queen, píše český portál Lidovky.cz. 

Dôvod mala byť jeho častá neprítomnosť na nakrúcaní. Režisér sa obhajuje tým, že sa musel postarať o chorého rodiča. Film Bohemian Rhapsody má premiéru o rok. 

Do konca nakrúcania však zostávajú približne tri týždne. V biografickom filme o jednej z najslávnejších kapiel sveta si Fredieho Mercuryho, frontmana a zabávača, zahral Rami Malek (známy z Mr. robot, Dočasný domov). Do režisérskeho kresla si sadol Bryan Singer (X-men, Obvyklí podozriví). 

Štúdio Fox však oznámilo, že Singer už nie je režisérom. Dôvodom mali byť jeho časté absencie. Podľa zdrojov webu Variety za Singera musel už dlhšie zaskakovať Thomas Newton Sigel. Sťažoval sa na neho údajne aj hlavný hrdina Rami Malek. 

1. decembra štúdio Fox oznámilo, že dočasne pozastavuje nakrúcanie. Odvolávalo sa na Singerovu zaneprázdnenosť. Režisér vtedy priznal, že rieši zdravotnú situáciu v rodine. Výpoveď však prišla nečakane. "Požiadal som štúdio o pár dní voľna, aby som sa mohol vrátiť domov kvôli naliehavým zdravotným problémom jedného z mojich rodičov," vysvetľoval pred pár dňami. 

Podľa Singera je teraz na vine televízna spoločnosť: "Nanešťastie mi štúdio odmietlo vyhovieť a ukončilo so mnou spoluprácu. Nebolo to moje rozhodnutie a nemohol som s tým nič urobiť," dodal. 

Bryan Singer napriek padáku dostane čiastku, ktorú mu zaručovala zmluva. Nového režiséra ešte neoznámili. Nie je tiež známe, či výmena oddiali plánovanú premiéru. 

01 - Modified: 2017-12-05 13:46:11 - Feat.: 0 - Title: Recenzia: Vikingovia sú zatiaľ veľmi pomalí až nudní 02 - Modified: 2017-12-04 14:18:05 - Feat.: 0 - Title: Prečo musel DiCaprio v Titanicu zomrieť? Dôvod vás určite prekvapí
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 10:26