Filmový Rocky Sylvester Stallone zas čistil levie klietky v zoologickej záhrade v Central Parku.Youtube
StoryEditor

Na zoznamoch sexuálnych násilníkov sa ocitla ďalšia hollywoodska ikona

17.11.2017, 09:02
Autor:
ČTKČTK
Predstaviteľ Ramba či Rockyho, Sylvester Stallone údajne sexuálne napadol 16-ročné dievča.

Vlna obvinení voči hollywoodskym hviezdam neutícha. Do zoznamov sa najnovšie podľa bulvárneho denníka Daily Mail dostal aj Sylvester Stallone. 

Noviny sa dostali ku kópii údajnej policajnej správy z roku 1986 o sexuálnom napadnutí mladého, 16-ročného dievčaťa. Násilníkom bol údajne Sylvester Stallone. Herec to prostredníctvom svojej hovorkyne rezolútne odmietol.

"Je to smiešna, rozhodne falošná záležitosť," uviedla hovorkyňa Michella Begaová vo vyhlásení, ktoré zaslala agentúre. Podľa nej polícia nikdy Stalloneho v tejto záležitosti nekontaktovala. 

Podľa údajnej policajnej správy dievča uviedlo, že sa s vtedy 40-ročným hercom zoznámilo v hoteli Las Vegas. Na izbe údajne prišlo aj k sexu. Následne jej pohrozil násilím, ak o tom niekomu povie. 

Dievča údajne vyhlásilo, že sa cítilo byť vystrašené a ponížené, ale oficiálne nechcela vypovedať. Napriek tomu sa o udalosti zmienila svojej kamarátke, ktorá informovala políciu.

Daily Mail zverejnil kópiu 11-stranového policajného záznamu. Jeho pravosť potvrdil aj bývalý policajný úradník, ktorý je momentálne už na dôchodku, ale v tej dobe viedol oddelenie, ktoré vyšetrovalo sexuálne trestné činy.

01 - Modified: 2017-11-16 14:38:28 - Feat.: 0 - Title: 20 ľudí sa sťažuje, že ich obťažoval Kevin Spacey. Londýnske divadlo tvrdí, že o ničom nevedelo
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 12:25