Charlie Sheen v seriáli Anger Management
StoryEditor

Ďalší hollywoodsky škandál. Známeho herca obviňujú z pedofílie

12.11.2017, 08:00
Charlie Sheen mal pred tridsiatimi rokmi prinútiť 13-ročného herca k pohlavnému styku.

Obeťou mal byť dnes už zosnulý Corey Haim. Denníku National Enquirer to povedal Haimov kamarát, bývalý herec Dominic Braschia.

Sheen všetky obvinenia poprel. Ďalší z Haimových kamarátov, herec Corey Feldman, podobnú udalosť spomenul už v roku 2010.

Ten najviac nedávno prisľúbil, že zverejní mená všetkých pedofilov v Hollywoode.

Bývalý herec Dominic Braschia povedal novinárom, že jeho priateľ, Corey Haim sa mu zveril so svojim tajomstvom.

K incidentu malo prísť v roku 1986 počas nakrúcania filmu Lucas. Charlie Sheen mal práve tam prinútiť mladučkého herca k pohlavnému styku. V tom čase mal Haim 13 rokov, Sheen 19.

Corey Haim zomrel v roku 2010 na predávkovanie. Corey Feldman teraz tvrdí, že obidvaja sa stali obeťami hollywoodskych pedofilov, ktorý úradujú už desiatky rokov. Zároveň založil crowfundingovú kampaň na 10 miliónov dolárov. Jej cieľom je nakrútiť za vybrané peniaze film o zneužívaní detí.

Televizia  NBC Today priniesla s Coreym Feldmanom rozhovor. V ňom hovorí, že nikoho nebude menovať kvôli obavám o svoju bezpečnosť. 

"Potrebujem právnikov a niekoho, kto by ma chránil. Potom sľubujem, že zverejním všetky mená, o ktorých viem, že sa na tom podieľali. Nikto ma nezastaví."

Judy Haimová, matka Coreyho Haima ho obvinila, že je podvodník a svojim obvinením len chce získať peniaze. 

Feldman v roku 2010 vydal svoju autobiografiu Coreyography. V nej spomína, že ich spolu s Haimom počas nakrúcania filmu Lucas nútil istý starší herecký kolegal k sexu. Haimovi údajne povedal: "V našej brandži je normálne, že mladší herci spávajú so staršími kolegami. Všetci to tak robia." Ani tu však nezverejnil žiadne meno. 

Losangeleská polícia oznámila webu The Hollywood Reporter, že začíná Feldmanove podozrenia preverovať.

01 - Modified: 2017-11-09 11:36:54 - Feat.: 0 - Title: Spaceyho vystrihnú z nového filmu Všetky prachy sveta. Je to ďalší trest za sexuálne škandály 02 - Modified: 2017-11-10 13:58:17 - Feat.: 0 - Title: Sexuálnemu škandálu čelí aj komik Louis C.K. Seagala s obťažovaním spájajú už dlhšie
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
21. apríl 2024 13:22