Theon Greyjoy (vľavo, Alfie Allen) sa vyloďuje na pláži pri Dračom kameni.HBO/Helen Sloanová
StoryEditor

Chcú zmiasť zlodejov. Tvorcovia Hier o tróny nakrútia niekoľko záverov seriálu

14.09.2017, 16:31
Siedmu sériu populárneho seriálu Hry o tróny trápia zlodeji. Už niekoľkokrát unikli scény na internet. A to dlhšiu dobu pred odvysielaním.

Tvorcovia kultového seriálu sa chcú proti zlodejom poistiť. Finále seriálu sa čaká už v ôsmej epizóde a filmári nakrúcali niekoľko rôznych koncov. Ktorý ale bude skutočný, to sa diváci dozvedia až v deň vysielania. 

"Viem, že na úplný koniec Hier o tróny nakrútime niekoľko rôznych koncov, aby nikto do poslednej chvíle nevedel, ako to celé dopadne," povedal Casey Blois, prezident spoločnosti HBO, počas diskusného panelu na univerzite Moravian College v americkej Pennsylvánii. "Diváci nebudú poznať definitívny záver až do doby, kedy sa epizóda dostane do televízií."

Aj keď ide o originálny prístup, nebude to prvý seriál, ktorý sa rozhodol pre takúto stratégiu. Producenti seriálu The Walkin Dead televízie AMC v minulosti nechali vyrobiť niekoľko rôznych scén vráž, aby až do poslednej chvíle nebolo jasné, kto vlaste zomrel.

Pre Hry o tróny by to mala byť rozhodne dobrá správa. Seriál bol viackrát atakovaný od hackerov, na internet unikli celé epizódy. Fanúšikovia si ale na rozuzlenie ságy, ktorá vznikla podľa predlohy George R. R. Martina musia počkať pravdepodobne až do roku 2019. Definitívny dátum zatiaľ nepoznáme. 

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 06:04