StoryEditor

Dobré správy z kráľovského paláca. Princ William a jeho manželka čakajú ďalší prírastok

04.09.2017, 12:50
Autor:
TASRTASRČTKČTK
Britský princ William a jeho manželka Kate očakávajú tretí prírastok do rodiny. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie britskej kráľovskej rodiny.

Podľa predstaviteľov Kensingtonského paláca trpí Williamova manželka hyperemesis gravidarum (nadmerným dávením v ťarchavosti) a bola nútená zrušiť svoj dnešný program - návštevu londýnského detského centra Hornsey Road. O Kate sa starajú v Kensingtonskom paláci.

Dnešné oznámenie bolo podľa AP prekvapujúce, pretože máločo naznačovalo, že Kate je opäť tehotná. Nevie sa ani to, v ktorom je mesiaci.

Britská kráľovná Alžbeta II. a rodina Williama a Kate majú podľa zverejneného oznámenia zo správy veľkú radosť.

William a Kate už majú dve deti - štvorročného princa Georgea a dvojročnú princeznú Charlotte. George sa narodil 22. júla 2013 a Charlotte 2. mája 2015. Reuters

Princ George má ísť tento štvrtok prvýkrát do školy. V pláne bolo, že ho do Thomas´s school v londýnskej štvrti Battersea, odprevadia obaja rodičia. Ešte nie je jasné, či k tomu dôjde. Naplánovaných majú aj niekoľko zahraničných ciest.

William a Kate, obaja vo veku 35 rokov, občas hovorili o tom, že chcú mať rodinu a jedinou otázkou bolo, koľko detí by chceli. William už v roku 2012 počas návštevy Singapuru povedal, že uvažuje o dvoch. Kate nedávno v Poľsku vtipkovala o treťom dieťati, keď dostala dar vo forme plyšovej hračky. "Teraz budeme musieť mať viac detí," povedala s úsmevom svojmu manželovi.

Kate sama pochádza z troch detí a údajne mala veľmi šťastné detstvo. William má len svojho mladšieho brata, princa Harryho. Avšak podľa AP je tiež možné, že idú v stopách kráľovnej Alžbety II. a princa Filipa, ktorí majú štyroch potomkov.

Stávkové kancelárie už vypisujú kurzy pre možné meno súrodenca Georgea a Charlotte. Napríklad Paddy Power ponúka osemnásobné zhodnotenie vkladu pri stávkach na meno Alice. Vysoký kurz má aj meno Diana.

Princovia William a Harry si minulý týždeň pripomenuli 20 rokov od tragickej smrti svojej matky, princeznej Diany. "Vzhľadom na nedávne výročie bude veľký záujem o meno Diana, ak sa narodí dievčatko," domnieva sa stávková kancelária.

01 - Modified: 2024-04-24 12:48:19 - Feat.: - Title: Nemecko a Veľká Británia plánujú spoločne vyvinúť diaľkovo ovládanú húfnicu 02 - Modified: 2024-04-23 20:08:29 - Feat.: - Title: Britské stíhačky budú v Poľsku. Tusk so Sunakom a Stoltenbergom rokoval o bezpečnosti 03 - Modified: 2024-04-23 16:10:08 - Feat.: - Title: Pri hrozbe sú pripravení na vojenskú protiakciu. Poľský a britský minister obrany rokovali vo Varšave 04 - Modified: 2024-04-23 15:29:36 - Feat.: - Title: Albánec dostal na súde v Londýne za pašovanie ľudí deväť rokov väzenia 05 - Modified: 2024-04-23 11:33:11 - Feat.: - Title: Najmenej päť migrantov zahynulo pri pokuse o preplávanie Lamanšského prielivu
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 00:04