StoryEditor

VIDEO: Trailery najočakávanejších noviniek roka lámu rekordy

04.01.2017, 15:42
Autor:
ipip
Tento rok bude na filmy bohatý. Vybrali najpozeranejšie trailery filmov, ktoré mieria do kín a lámu rekordné čísla.

Tento rok filmové štúdia pripravili niekoľko filmov, ktoré majú divákov zamestnávať v tomto roku. Predstavíme si tie, ktoré sa považujú podľa médií aj ohlasov ľudí za najočakávanejšie. Sú nimi Kráska a zviera (Beaty and beast) a 50 odtieňov temnejšie (Fifty shades darker).

Fifty Shades Darker

Päťdesiat odtieňov temnoty tentokrát, zdá sa, prichádza v akčnejšej verzii a dej sa nebude odohrávať len okolo radovánok hlavných hrdinov. Do filmu sa zapletie aj Christianova (Jamie Dornan) minulosť a je otázne či jeho tajomstvá ich láska udrží.

Anastasii, (Dakota Johnson) zjavne pôjde aj o život, aspoň tak sa to naznačuje v oficiálnom traileri, ktorý uzrel svetlo sveta v HD kvalite 13. septembra minulého roku. Mnohé hlasy hovoria aj o tom, že vo filme tentokrát bude oveľa viac sexu a dobrý koniec nemáme čakať, ale kto vie...

Anastasia sa bude objavovať vo vyššej spoločnosti a nebudú chýbať ani luxusné róby, čo všetko naznačuje, že sa aj hlavná hrdinka v tomto dieli trochu osmelí. Všetko ale ostáva zahalené rúškom tajomstva hlavného hrdinu.

Vo filme si ale zjavne prídu na svoje aj milovníci romantiky a ústrednú pieseň má tentokrát na svedomí duo Taylor Swift a Zayn Malik s piesňou I Don’t Wanna Live Forever. Nechajme sa teda prekvapiť, čo pre nás tvorcovia tentokrát pripravili... V kinách sa film objaví 10. februára 2017.

Beauty and beast

Disney vydalo nový trailer na ich nadchádzajúcu akčnú verziu Kráska a zviera. Sľubuje veľa vzrušenia, na druhej strane sa však tvorcovia mimoriadne presne držali originálnej animovanej predlohy rozprávky.

Film sa tentokrát veľmi pozorne držal animovanej verzie Disneyho. Film sa tentokrát veľmi pozorne držal animovanej verzie Disneyho. YouTube

Film už diváci túžobne očakávajú, čoho znakom je aj to, že po zverejnení traileru trhol rekord pred všetkými ostatnými a získal neuveriteľných 127,6 milióna zhliadnutí.

To znamená, že Disney tentokrát porazil aj populárne formáty ako Päťdesiat odtieňov temnejšie, ktorá získala „len“ 114 miliónov zhliadnutí v rovnakom časovom horizonte, za nimi sa ocitol trailer k filmu Star Wars: The Force, ktorý dosiahol číslo 112 miliónov.

Vyzerá to teda tak, že ľudia si už vybrali, čo chcú pozerať. Disney okrem iného zostavil veľmi zaujímavé obsadenie, ktoré zahŕňa Emmu Watson ako Belle a Dan Stevensa ako zviera. ĎalejLuke Evans ako Gaston, Oscar Kevin Kline ako Maurice, Josh Gad ako Lefou, Ewan McGregor ako Lumier či Stanley Tucci ako Maestro Cadenza. Ak teda tento film bude zlý, nebude to pre nedostatok hereckého talentu, to je isté.

Disneyho Kráska a zviera je pripravená, aby uzrela svetlo sveta dňa 10. marca 2017.

01 - Modified: 2024-04-24 08:45:36 - Feat.: - Title: Kto je Sabrina Carpenter? Dobyla sociálne siete, koncertovala s Taylor Swift a šokovala cirkev 02 - Modified: 2024-04-24 08:00:00 - Feat.: - Title: Skladba z nového albumu Taylor Swift spôsobila ošiaľ. Objavil sa v nej názov londýnskeho baru, teraz praská vo švíkoch 03 - Modified: 2024-04-20 08:30:00 - Feat.: - Title: VIDEO Jedna z najlepších českých hier v histórii dostane pokračovanie. Kingdom Come 2 vyjde ešte tento rok 04 - Modified: 2024-04-19 14:36:28 - Feat.: - Title: Taylor Swift vydala nový album. The Tortured Poets Department priniesol 31 nových skladieb a rozbíja internet 05 - Modified: 2024-04-20 09:30:00 - Feat.: - Title: Tieto obľúbené skladby od známych spevákov si už v Čečensku nevypočuješ. Vodca Kadyrov ich z bizarného dôvodu zakázal
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura-1, menuAlias = kultura-1, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 19:16