StoryEditor

Riešenie správy

18.07.2006, 00:00

Spoločnosť Compuware predstavuje Optimal Trace, nové riešenie pre správu podnikových požiadaviek. Nová ponuka vychádza z nedávnej akvizície spoločnosti SteelTrace, ktorá bola plne integrovaná do spoločnosti Compuware, s cieľom podporiť požiadavky podnikových zákazníkov. "Efektívna spolupráca s užívateľmi je nevyhnutná pre IT spoločnosti pri presnom vymedzení požiadaviek pre nové investície do aplikácií," uvádza John Williams, senior viceprezident spoločnosti Compuware. "Compuware Optimal Trace prináša jedinečné funkcie, pomocou ktorých sa predstavitelia firiem a IT stanú lepšími partnermi a ich vzájomná spolupráca bude úspešnejšia."
Compuware Optimal Trace zavádza inovatívny systém záznamu požiadaviek nazvaný "štruktúrované požiadavky". Štruktúrované požiadavky opisujú potreby na aplikácie z pohľadu koncového užívateľa vrátane obrazového scenára a vzťahov medzi jednotlivými požiadavkami. Štruktúrovaný záznam potrieb v aplikácii Optimal Trace zaručuje, že IT oddelenia správnym spôsobom zachytia všetky požiadavky a výrazne zlepšia svoje schopnosti zaistiť aplikácie, ktoré presne zodpovedajú potrebám firmy.
Optimal Trace zahŕňa novinky, ktoré uľahčujú zavádzanie aplikácií v moderných globálnych spoločnostiach s distribuovanými pracovnými silami. Prináša okrem iného zlepšenú konektivitu, širšiu funkčnosť v oblasti administrácie a zabezpečenia a flexibilný systém licencovania.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/informacne-technologie, menuAlias = informacne-technologie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
19. máj 2024 06:07