StoryEditorV Bratislave bolo priveľa burgerov. Tak prišli s britskou kuchyňou, ktorá láka aj Angličanov
V archíve HNtelevízie si pozrite príbeh Poľnej kuchyne v relácii Success Story Young.
Na začiatku bol nápad vytvoriť malé bistro. "Keďže v roku 2014 už bol v Bratislave dosť silný boom, manželku napadlo urobiť niečo pojazdné," popisuje vznik Poľnej Kuchyne jej majiteľ Martin Labanc.
"Vlna hamburgerov už fičala naplno, tak sme sa rozhodli, že našou základnou ponukou bude fish and chips(vyprážaná ryba s hranolčekmi)," popisuje s tým, že to bol tak trochu risk.
S odstupom času sa však dá povedať, že to bol úspech, pretože stále je to pre Poľnú Kuchyňu základný pokrm.
Pozrite si príbeh Poľnej kuchyne v Success Story Young HNtelevízie.
01 - Modified: 2021-03-07 05:54:21 - Feat.: - Title: Slovenka vyrába produkt, ktorý čistí prostredie od vírusov. Nápad dostala v Ománe
02 - Modified: 2020-01-29 14:02:53 - Feat.: - Title: Do Trenčína priniesli to, čo tam chýbalo. Do ich kaviarne pod hradom sa čaká v rade
03 - Modified: 2019-09-18 15:07:34 - Feat.: - Title: Pri otvorení sa báli, že to bude hanba. Ľudí postupne presvedčili, že nakupovať bez obalu sa oplatí
04 - Modified: 2019-06-26 17:30:47 - Feat.: - Title: Obľúbený street food začínal na malom grile za 50 eur, teraz vstupuje do štvrtej sezóny
05 - Modified: 2019-04-24 12:12:49 - Feat.: - Title: Aby mohli začať podnikať, museli predať byt. Úspech sa dostavil už po polroku