StoryEditor

Toto sú kaviarne, kde vás privítajú aj so štvronohým miláčikom

22.05.2017, 18:10
Zoberte so sebou svojich psov, lebo aj váš najlepší priateľ si zaslúži vašu spoločnosť pri šálke kávy, chutnom koláčiku, alebo famóznej zmrzline.

Prinášame kaviarne z celého Slovenska, kde vás privítajú aj so štvornohými kamošmi, uvádzajú Kávičkári.

Urban Coffee, Bratislava

V blízkosti centra mesta, v novom obytnom komplexe Panorama City pri rieke Dunaj, našla svoje miesto nová kaviareň. URBAN Coffee pre zanietených kávičkárov už je známym pojmom. V Bratislave bola jednou z prvých kaviarní s pražičkou, integrovanou priamo v miestnosti, a to dokonca biznisovom centre BBC plus.

Ondrej Bobek

​Aj novinka medzi kaviarňami v hlavnom meste disponuje elegantnou pražičkou priamo v prevádzke a zvyšuje tým atraktivitu samotného miesta. Myslia i na vášho psíka. Prevádzka je dog friendly a vášho štvornohého kamoša tu vždy počká miska s vodou. Dokonca má aj svoj vlastný kútik- rovno pod schodami.

Cafe Cafe, Prievidza

Kaviareň Cafe Cafe nájdete v Prievidzi mimo rušného centra, blízko sídliska, na ulici plnej rodinných domov, kam tradiční kávičkári zdanlivo ťažko zablúdia. Toto miesto však búra predsudky a prekonáva naše očakávania, keď ho nájdeme plné života.

Dobrou správou pre nás bolo, že nás v Cafe Cafe veselo privítali aj s naším kávičkárom – mopsom Jimmym, ktorého sme zobrali na výlet. Milá Adriana mu hneď pripravila krásnu misku s vodou a čašníčka ho zabávala, aj keď sa zatúlal k nej ku baru.

Ondrej Bobek/Kávičkári.sk

Dáte si teda ešte jedno espresso Musetti či výberovú kávu od 9 Grams Coffee, dojete domácu tortu, ktorá pohladí všetky vaše zmysly a potom si možno dáte ešte jednu, lebo by to bol hriech neochutnať a váš psí kamarát si tieto chvíle vychutná spolu s vami.

Gio Caffe – Gelato Italiano, Nitra

Vynovené „Gio“, ako mu Nitrania po domácky hovoria, prešlo výraznou rekonštrukciou. My sme samozrejme pri tomto vynovení nemohli chýbať a spolu so slnečnými lúčmi sme si vychutnali aj našu obľúbenú zmrzlinu. Ak však chcete zobrať so sebou svojho verného kamaráta, určite tak urobte.

Ondrej Bobek

Vychutnáte si šálku lahodnej kávy a čerstvý koláčik a on/ ona vám budú robiť spoločnosť. V Gio váš „chlpáč“ nájde štýlovú misku s vodou a milé pohladenie. Psíky si dokážu urobiť pohodlie takmer kdekoľvek, každá extra starostlivosť nám však spraví nesmiernu radosť. V Gio Caffee o tom vedia.

Kávičkovanie s verným priateľom je tá najlepšia terapia. Ak má váš priateľ 4 labky, srsť a chcete s ním navštíviť miesta, kde si vychutnáte lahodnú kávu, pekné prostredie a famózne občerstvenie. Zoberte ho so sebou a zdieľajte pôžitky spoločne. Veď život je len jeden a psí kamarát si zaslúži socializáciu a oddych kde bude cítiť lásku a pohodlie a vy tiež.

Vyšlo v spolupráci s:

kavickari.sk

01 - Modified: 2017-02-21 19:23:58 - Feat.: 0 - Title: Útulná kaviareň v Bratislave ukrýva príbeh slávnej továrne
01 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 02 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 03 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 04 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 05 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 18:24