Zlé správy pre miláčikov sušeného ovocia: "Hrozienka, marhule, sušené slivky, datle a figy sú naozaj jediné sušené ovocie, ktoré počas procesu sušenia nemajú pridaný cukor. Všetky ostatné druhy ovocia ich majú,“ hovorí Kirkpatricková.Flickr
StoryEditorNeverte potravinám, ktoré sa chvália, že sú zdravé, odkazuje odborníčka
Múdrejšie je hľadať najčistejší zdroj živín, ak je to možné, hovorí jedna z najznámejších autoriek kníh o výžive a odborníčka na nutričnú výživu.
V galérii vám prinášame tzv. klamárov alebo jedlá a potraviny, ktoré podľa všetkého majú byť zdravé a prospešné pre telo, ale nie je tomu vždy tak. Pre Elle sa vyjadrila odborníčka Kristin Kirkpatricková.
01 - Modified: 2024-04-19 13:50:00 - Feat.: - Title: Menšie slovenské reťazce ukázali vlaňajšie výsledky. Fresh či Sintra dosiahli miliónové tržby
02 - Modified: 2024-04-12 10:17:51 - Feat.: - Title: Revolúcia na tanieri. Je o geneticky modifikované potraviny záujem?
03 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?
04 - Modified: 2024-04-03 11:19:10 - Feat.: - Title: Dvaja Matovičovi poslanci sa vybrali na nákup do Poľska. Potraviny sú u nás o 50 percent drahšie, tvrdia
05 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička