Zlé správy pre miláčikov sušeného ovocia: "Hrozienka, marhule, sušené slivky, datle a figy sú naozaj jediné sušené ovocie, ktoré počas procesu sušenia nemajú pridaný cukor. Všetky ostatné druhy ovocia ich majú,“ hovorí Kirkpatricková.Flickr
StoryEditor

Neverte potravinám, ktoré sa chvália, že sú zdravé, odkazuje odborníčka

25.04.2017, 00:01
Autor:
ipip
Múdrejšie je hľadať najčistejší zdroj živín, ak je to možné, hovorí jedna z najznámejších autoriek kníh o výžive a odborníčka na nutričnú výživu.

V galérii vám prinášame tzv. klamárov alebo jedlá a potraviny, ktoré podľa všetkého majú byť zdravé a prospešné pre telo, ale nie je tomu vždy tak. Pre Elle sa vyjadrila odborníčka Kristin Kirkpatricková.

01 - Modified: 2024-04-19 13:50:00 - Feat.: - Title: Menšie slovenské reťazce ukázali vlaňajšie výsledky. Fresh či Sintra dosiahli miliónové tržby 02 - Modified: 2024-04-12 10:17:51 - Feat.: - Title: Revolúcia na tanieri. Je o geneticky modifikované potraviny záujem? 03 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 04 - Modified: 2024-04-03 11:19:10 - Feat.: - Title: Dvaja Matovičovi poslanci sa vybrali na nákup do Poľska. Potraviny sú u nás o 50 percent drahšie, tvrdia 05 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 04:47