StoryEditor

Mali by sme prijať až do 60 percent tukov, hovorí odborníčka

28.01.2017, 18:10

Palmový olej je démonizovaná potravina. Aj preto, za akých neetických podmienok sa získava. Aké oleje a tuky sú pre nás a životné prostredie najvhodnejšie, nám v HNtelevízii povedala odborníčka na výživu a životosprávu Tina Zlatoš Turnerová.

01 - Modified: 2024-01-21 16:24:02 - Feat.: - Title: Dovážame čoraz viac potravín, tuky a oleje takmer dvojnásobne 02 - Modified: 2023-08-06 06:31:37 - Feat.: - Title: MUDr. Petr Tláskal, CSc.: Zdravé tuky neškodia, zlo sú CUKRY 03 - Modified: 2023-01-20 08:00:00 - Feat.: - Title: Ako sa správne stravovať pri diabete 2. typu? 04 - Modified: 2022-06-09 22:00:00 - Feat.: - Title: Tuky ako cesta k zdraviu: Prečo ich potrebujeme a aké si zvoliť? 05 - Modified: 2022-04-29 11:34:07 - Feat.: - Title: Producent Horaliek je pri obľúbenej pochúťke v pozore. Svetu dochádza palmový olej
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 17:24